Hopp til innholdet

OBOS Boligkonferanse 2017: Grønt ansvar eller bare grønnvasking?

Gikk du glipp av konferansen eller vil du se noe om igjen? Her er filmene fra alle foredragsholderne.

Den årlige konferansen er svært populær og samler byplanleggere, eiendomsutviklere –  og alle andre som er interessert i boligbygging og byutvikling. Deltakerne kommer for å få en dag stappfull av faglig inspirasjon og mingling med kjente og ukjente.

Program og oversikt over foredragsholdere

I år spurte vi hvordan boligbransjen går inn i framtiden. Tar boligbyggere virkelig grønt ansvar eller er det rett og slett grønnvasking? 

Det er ikke mange år siden miljøspørsmål var et felt for idealistene. Nå er engasjement for miljøet en selvfølgelig for store bedrifter. Men hvorfor? Er dette et ekte engasjement for reduserte klimagasser, eller skyldes miljøengasjementet rett og slett at man vil forbedre eget omdømme?

Dyktige foredragsholdere tok deltakerne gjennom en dag full av faglig inspirasjon.

Deltakerne fikk innblikk i forbildeprosjektene som virkelig utfordrer byggemetoder, materialer og hvordan vi skal bo i framtiden.

Dessuten kom tre personer som jobber på byens tak. De fortalte hvordan takarealene benyttes for å ta vare på økologisk mangfold. Det kan faktisk redde vekster som er i ferd med å dø ut i norsk natur.

OBOS Boligkonferanse – for alle som tar byutvikling på alvor!

  • Tid: 21. september kl. 10.00 til 15.30 (registrering fra kl. 9.30)
  • Sted: Den Norske Opera & Ballett, rett ved Oslo Sentralstasjon
  • Pris: 1500 kroner, lunsj er inkludert
Oslo 20170921; OBOS boligkonferanse; Den Norske Opera; Anne Grosvold; Daniel K. Siraj
Den årlige konferansen er svært populær og samler byplanleggere, eiendomsutviklere – og alle andre som er interessert i boligbygging og byutvikling. Deltakerne kommer for å få en dag stappfull av faglig inspirasjon og mingling med kjente og ukjente.

OBOS Boligkonferanse 2016

OBOS Boligkonferanse 2016 fikk navnet «Hvor viktig er arkitekten når byen skal vokse?». Les mer om konferansen og last ned presentasjonene fra 2016