OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Program: OBOS Boligkonferanse 2017

Sosial sone

Oppholdsrommet er leilighetens hjerte, med stor vindusvegg ut mot plattingen på framsiden, en bonus når man bor i første etasje.

– Det var viktig at oppholdsrommet kunne løse flere ulike behov på samme tid. Her skulle barna kunne ha med venner, mens det ble laget mat og sett på tv. Dette har vi løst ved å dele opp rommet i tre soner, med egen spisedel, stuekrok og spisestue, sier Alexandersen.

Rommet var opprinnelig delt opp med en stor skapvegg mellom kjøkkenet og resten av stuen. Den ble fjernet og så ble det satt opp en kjøkkenøy i stedet.

Alexandersen gjenbrukte de gamle HTH-høyskapene og satte dem mot bakveggen. Det ble tegnet nye eikefronter til overskapene, for å tilføre taktilitet og varme i rommet.

– Det kan bli litt goldt med så mye gipsvegger i nye leiligheter. Da er det viktig å myke opp med naturmaterialer og tekstiler, tipser Alexandersen.

Bokhyllen er blitt spesialdesignet med en dør som kan skyves til side hver gang noen vil se på tv. Det som imidlertid er oppsiktsvekkende, er plattingen som snor seg fra kjøkkenøyen og bort langs bokhyllen.

– Plattingen gjør at vi kan være mange flere her enn før. Jeg husker hvordan vi følte oss invadert når vi fikk gjester på besøk. Jeg kunne jo ikke akkurat sette gjestene på gulvet, men nå kan vi det, sier  Olbergsveen.