OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Mikrohus som boform og investeringsobjekt

David Reiss-Andersen og Kalle Meidell, gründere av Norske Mikrohus

På engelsk kalles det «tiny houses» og oversettes på norsk til mikrohus. En trend som er kommet for å bli, mener David Reiss-Andersen og Kalle Meidell. Mikrohus er små hus på litt over 20 kvadratmeter plassert på hjul. Boligene er fleksible og mobile med smarte innendørsløsninger, samtidig som det er komplette boliger laget av miljøvennlige materialer. Dette er et bærekraftig alternativ til vanlig bolig, med lavt energiforbruk, lave utslipp og et minimalt fotavtrykk. Reiss-Andersen og Meidell er begge enige om at dette er framtidens måte å bo på. Mikrohus er bra for sjelen, bra for lommeboken og bra for miljøet.

Reiss-Andersen har bakgrunn som filmregissør og er gründer av produksjonsselskapet Pravda AS. Meidell er reklamefilmregissør og produsent med en utdanning fra London Film School. De begge startet Norske Mikrohus i 2018 fordi de så potensialet mikrohus har for byfortetningsspørsmålet, førstegangskjøpere og for en økt livskvalitet.

 

 

Program for OBOS Boligkonferanse 2018