Hopp til innholdet

Den smarte byen

Henric Fransson, CEO i FM Technology

Hvordan kan teknologier slik som tingenes internett (IoT) og kunstig intelligens (AI) forandre boligbransjen? Dette svaret sitter Henric Fransson på. Med lang erfaring innenfor eiendomsautomatisering i Europa og Nord-Amerika, kan han fortelle hvordan framtidens smarte hjem vil se ut. For når huset ditt kan ta egne smarte valg, sparer det også energi og kostnader for deg uten at du trenger å tenke på det.

Henric Fransson 1x1Henric Fransson 1x1

Fransson vil blant annet på OBOS Boligkonferansen snakke om hvordan IoT generelt vil endre eiendomsbransjen og hvilke trender denne teknologien vil bringe, samtidig som han vil vise frem vellykkede installasjoner i boliger i samarbeid med OBOS. Til slutt vil Fransson snakke om hvordan AI kan effektivisere boliger og forbedre menneskers levestandard.

Fransson har en master innenfor økonomi fra Linnéuniversitetet. Han har tidligere bakgrunn fra Svenske Wattguard Energi, men startet i 2015 FM Technology som er et kostnadseffektivt og bekymringsfritt eiendomsselskap. Produktet som FM Technology har utviklet er i stand til å integrere all teknologi i en bolig, og med hjelp av AI-algoritmer tillater dette huset å administrere de tekniske kontrollene autonomt.

 

 

Program for OBOS Boligkonferanse 2018