OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

OBOS er 90 år

Årets boligkonferanse får et aldri så lite jubileumspreg. OBOS fyller nemlig 90 år og det er klart at det skal feires!

Finn ut mer og meld deg på boligkonferansen
 • Oslo 20170921; OBOS boligkonferanse; Den Norske Opera; Anne Grosvold; Daniel K. Siraj

  Tid og sted

  Onsdag 28. august 2019
  Klokka 09.00 - 15.40
  Oslo, Den Norske Opera & Ballett, Kirsten Flagstads Plass 1

 • Obos konferanse

  Pris

  Ordinær pris: 1 500,-
  Student: 100,-

 • Konferansier

  Jan-Paul Brekke er sosiolog og forsker, men også kjent fra teatersport og humor. Kan han få oss til å se boligbygging og byutvikling fra en side vi kanskje ikke har gjort før?

Folket i hus i 90 år

Det aller viktigste ved å ta et tilbakeblikk er å lære for framtiden. Vi skal dra fram gode og dårlige sider ved den historiske utviklingen, for så å trekke lærdommen med oss inn i framtiden. Hva kan vi lære av byutvikling i et historisk perspektiv?

Til boligkonferansen kommer blant annet vår egen historiker, Anne-Kristine Kronborg, til å dra oss igjennom en verden som hører fortiden til, nemlig vår felles bolig-, by- og arkitekturhistorie. Er den egentlig så ulik den byutviklingen vi strever med i dag?

Lambertseter
Frode Rinnan
Første norske drabantby på Lambertseter ble regulert og tegnet for OBOS av Frode Rinnan rundt 1950 
Historisk
OM-Aker

Fra starten i 1929 og fram til i dag har OBOS bygget over 100 000 boliger. Det første OBOS-borettslaget stod ferdig i 1931 på Etterstad 1 i Oslo.

Størst i Norge – blant de største i Norden

OBOS er i dag Norges største boligorganisasjon og virksomheten strekker seg over hele Norge. I tillegg driver OBOS en omfattende virksomhet i Sverige. OBOS er nå Norges største boligbyggelag – og en av Nordens største boligbyggere og boligforvaltere.