Hopp til innholdet

Tar kommersielle aktører ansvar for helhetlig bolig- og byutvikling?

Den største delen av eiendoms- og byutvikling i Norge skjer i privat regi. Gunnar Bøyum har fått oppgaven med å svare på om private utbyggere tar helhetlig ansvar i bolig- og byutviklingen.

Meld deg på her(Lenke ut)

Bøyum er konsernsjef i Aspelin Ramm - et av Norges ledende by- og eiendomsutviklingsselskaper. Aspelin Ramm er i dag engasjert i flere store byutviklingsprosjekter; Vollebekk sammen med OBOS, VIA  i Vika sammen med Storebrand, samt Sommerrokvartalet og Landbrukskvartalet i Oslo. Aspelin Ramm har tidligere vært aktiv i utviklingen av blant annet Vulkan-området og Tjuvholmen i Oslo, og Union Brygge i Drammen.

Gunnar Bøyum har bred erfaring fra eiendomsutvikling, blant annet som leder for Tjuvholmen-utbyggingen (Selvaag og Aspelin Ramm). Hans styreerfaring innen bransjen er blant annet fra NPRO- Norwegian Property, AF Gruppen, Strawberry Brothers og Schage Eiendom. 

 • Oslo 20170921; OBOS boligkonferanse; Den Norske Opera; Anne Grosvold; Daniel K. Siraj

  Tid og sted

  Onsdag 28. august 2019
  Klokka 09.00 - 15.40
  Oslo, Den Norske Opera & Ballett, Kirsten Flagstads Plass 1

 • Obos konferanse

  Pris

  Ordinær pris: 1 500,-
  Student: 100,-

 • Konferansier

  Jan-Paul Brekke er sosiolog og forsker, men også kjent fra teatersport og humor. Kan han få oss til å se boligbygging og byutvikling fra en side vi kanskje ikke har gjort før?