OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Stolt sponsor av OBOS-ligaen

Siden 2015 har OBOS sponset 1. divisjon fotball for menn, også kalt OBOS-ligaen. Ligaen består av 16 lag og det spilles 30 serierunder, totalt 240 kamper i løpet av sesongen.

MJØNDALEN 20160918
Bilder tatt i forbindelse med Obosligaoppgjøret mellom Mjøndalen og Ranheim.
Foto: nyebilder.no

OBOS-ligaen er den nest øverste divisjonen i norsk herrefotball. I 2017-sesongen er hele 13 av landets 19 fylker representert, fra Tromsdalen i Troms til Start i Kristiansand. Årets sesong starter søndag 2. april og avsluttes søndag 5. november.

Topp- og breddefotball

I tillegg til å ha navnet på ligaen, inneholder sponsoratet flere elementer som ivaretar bredde- og aldersbestemt fotball.

Blant annet spilles det OBOS Cup i ni av landets fotballkretser. OBOS Cup er en fotballcup for breddelag (4. divisjon og lavere) samt for aldersbestemte lag.

I tillegg inviterer OBOS og NFF 32 unge fotballspillere (17 til 19 år) til Ullevaal Stadion som våre æresgjester hver gang det norske herrelandslaget spiller kamp der. Opplegget heter OBOS Drømmedag og i løpet av de to første årene har nesten 200 unge spillere deltatt i dette opplegget.

Medlemsfordeler

Avtalen gir også hvert eneste OBOS-medlem noe tilbake i form av rabatterte billetter til fotballkamper.

Profilering

Avtalen innebærer at alle lagene skal spille med OBOS-logoen på trøya. I tillegg er OBOS godt synlig på alle OBOS-ligaarenaene gjennom skilting, flagg, bannere, høyttalerreklamer og mye mer.

Nytt i 2017

OBOS-ligaen har fått egne nettsider. Her kan du lese siste nytt fra alle klubbene og om ligaen.

Sjekk obos-ligaen.no

I 2017 har Discovery Networks Norway overtatt senderettighetene for OBOS-ligaen fra TV2. Det betyr at du i år kan se kamper fra OBOS-ligaen på Eurosport og MAX.

Vi sees på kamp!