Styret i OBOS

 • Roar Engeland, styremedlem i OBOS

  Roar Engeland (1960) styreleder

  Magister i filosofi fra Universitetet i Oslo, MBA fra INSEAD (Frankrike) og uteksaminert fra Hærens Krigsskole. Offiser i Hæren fra 1980–1990. Har deretter bakgrunn fra McKinsey & Company, som konserndirektør med ansvar for strategiutvikling og M&A i Orkla, samt som adm. direktør for Orklas investerings- og eiendomsvirksomhet. Har bred erfaring som styreleder og -medlem i industri-, investerings- og eiendomsselskap, inkludert som styreleder i Fornebu Utvikling ASA og i BWG Homes. I dag egen virksomhet i Alfa Nord.

 • Bilde av nestleder i styret, Inger Stray Lien

  Inger Stray Lien (1948) nestleder

  Sivilarkitekt fra NTH (NTNU). Hun har konsulenterfaring fra AspanViak og har arbeidet for Norges Naturvitenskaplige forskningsråd (NFR) – blant annet med program for byggesektoren. Hun har vært adm. direktør ved Arkitekthøgskolen i Oslo (AHO), ass. universitetsdirektør ved Universitetet i Oslo (UiO) og hatt en rekke styreverv i kultursektoren og universitets- og høgskole-sektoren. Stray Lien ble pensjonist i 2017, men har fortsatt flere styreverv og engasjementer – blant annet for Oslo kommune, Kunnskapsdepartementet og Universitetet i Bergen.

 • Styret_Bj+©rn_Frode_Skar

  Bjørn Frode Skaar (1968)

  Cand.jur. fra Universitet i Bergen. Har bred erfaring fra forvaltning og drift av fast eiendom, både tradisjonelle utleiebygg og kjøpesentre. Han har også erfaring som styreleder i bl.a. Bjånes Fjordboliger, Stor-Bergen Boligbyggelag og Kvam Kraftverk. Skaar er i dag partner og leder av Wikborg Reins Bergenskontor, og er tilknyttet firmaets kompetansegruppe for næringseiendom.

 • Styret_Torger_Reve

  Torger Reve (1949)

  PhD fra Northwestern University, USA. Professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI, hvor han også var rektor i to perioder. Han har tidligere vært professor ved Norges Handelshøyskole og adm. direktør for Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF), Bergen. Han har utgitt 13 bøker. Reve arbeider mye i Kina, er en mye brukt foredragsholder og har bred styreerfaring.

 • styret-eva-eriksson_290x320

  Eva Eriksson (1959)

  Sivilingeniørutdannelse fra Kungliga Tekniska Högskolan. Hun har blant annet jobbet som VD for Norgani Hotels, vært med i konsernledelsen for JM og har ellers hatt flere lederposisjoner i ulike utbyggerselskap. Eriksson har bred erfaring fra styreverv i virksomheter innen eiendomsbransjen både i Sverige og Norge. Hun er for tiden styreleder i Hansan og styremedlem i Fabege. 

 • Heidi_Ulmo

  Heidi Ulmo (1972)

  MSc i International Accounting and Finance fra London School of Economics, siviløkonom fra University of Strathclyde, Glasgow, og utdannet Chartered Financial Analyst (CFA). Tidligere konserndirektør Økonomi og finans i Hafslund ASA og Director Corporate Finance i DNB Markets. Før det var hun CFO i Infratek ASA, ansvarlig for investor relations og konsernstrategi i Hafslund, samt har erfaring fra Carnegie Investment Bankings corporate finance avdeling i Oslo, PwC i London og McKinsey. Er i dag konserndirekør Økonomi og Finans, CFO, i Hafslund E-CO AS.

 • Rina_Harsvik

  Rina Brunsell-Harsvik (1969) varamedlem

  Cand.mag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Bred erfaring fra eiendoms- og byutvikling som leder av Byutviklingskomiteen i Oslo, kommunikasjonsdirektør i Entra eiendom og Forsvarsbygg. Hun har lang styreerfaring, blant annet som styreleder i Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo. Hun er i dag seniorrådgiver i COWI med bærekraftig byutvikling som hovedområde. Valgt som ny, fast møtende vararepresentant i styret.

 • Daniel WalterDaniel Walter

  Daniel Walter (1979) ansattrepresentant

  Magister i statsvitenskap og historie fra Universitetet i Freiburg (Tyskland). Bred organisasjonserfaring fra politikk og fagbevegelse, deriblant Bærum kommunestyre og avdelingsstyret til Handel og Kontor Oslo Akershus. Styreerfaring blant annet som styreleder i borettslag og Stiftelsen Utleieboliger i Bærum. Ansatt i OBOS siden 2008. Jobber som rådgiver eiendomsforvaltning med bred erfaring innen boligforvaltning. Hovedtillitsvalgt i OBOS og leder for HK-klubben i OBOS.

 • Styret_Lars_+ÿrjan_Reynoldsson

  Lars Örjan Reinholdsson (1963) ansattrepresentant

  Utdannet agronom og blomsterdekoratør. Tok fagbrev som tømrer i 1998. Reinholdsson har jobbet i Block Watne siden 1995 og er hovedtillitsvalgt i Block Watne. Han sitter også i styret i Block Watne og MF fond.

 • Styret_Tove_heggelund

  Tove Heggelund (1963) ansattrepresentant

  Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært forvaltningskonsulent og regnskapskonsulent i OBOS og har også vært tillitsvalgt og klubbleder for Handel og Kontor i OBOS. I dag er hun regnskapsleder i bedriften.