Styret i OBOS

 •  Roar Engeland, styremedlem i OBOSRoar Engeland, styremedlem i OBOS

  Roar Engeland (1960) styreleder

  Magister i filosofi fra Universitetet i Oslo, MBA fra INSEAD (Frankrike) og uteksaminert fra Hærens Krigsskole. Offiser i Hæren fra 1980 - 1990. Har deretter bakgrunn fra McKinsey & Company, som konserndirektør med ansvar for strategiutvikling og M&A i Orkla ASA samt som adm. dir. for Orklas investerings- og eiendomsvirksomhet. Har bred erfaring som styreleder og -medlem i industri-, investerings- og eiendomsselskap, inkludert vært styreleder i Fornebu Utvikling ASA og i BWG Homes ASA. I dag egen virksomhet i Alfa Nord AS.

 •  Bilde av nestleder i styret, Inger Stray Lien

  Inger Stray Lien (1948) nestleder

  Sivilarkitekt fra NTH. Hun har bl.a. jobbet som konsulent i Asplan Viak AS og i ulike posisjoner i Norges Naturvitenskapelige Forskningsråd. Hun har også vært adm.dir. ved Arkitekthøgskolen i Oslo. I dag er hun spesialrådgiver ved universitetsdirektørens kontor ved Universitetet i Oslo.

 •  Bilde av styremedlem, Lisbeth Dyrberg

  Lisbeth Dyrberg (1953)

  Cand.odont. fra UiO, MBA fra NHH, lederutvikling fra IFL-Nila, organisasjonsutvikling og personalledelse fra BI. Hun har tidligere jobbet som tannlege i Sverige, på Grønland og i Oslo, har vært personalkonsulent i Helikopter Service, personalsjef i Lufttransport og personaldirektør i Studentsamskipnaden i Oslo (SiO). I dag er hun adm. direktør i SiO.

 • Styret_Torger_Reve

  Torger Reve (1949)

  PhD fra Northwestern University USA. Professor i strategi og industriell konkurranseevne ved Handelshøyskolen BI, hvor han også var rektor i to perioder. Han har tidligere vært professor ved Norges Handelshøyskole og adm. dir. for Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF), Bergen. Han har utgitt 13 bøker. Reve arbeider mye i Kina, er en mye brukt foredragsholder og har bred styreerfaring.

 • Styret_Bj+©rn_Frode_Skar

  Bjørn Frode Skaar (1968)

  Cand. jur. ved Universitet i Bergen. Har bred erfaring fra forvaltning og drift av fast eiendom, både tradisjonelle utleiebygg og kjøpesentre. Han har også erfaring som styreleder i b. a. Bjånes Fjordboliger, StorBergen Boligbyggelag og Kvam Kraftverk AS. Skaar er i dag partner og leder av Wikborg Reins Bergenskontor, og er tilknyttet firmaets kompetansegruppe for næringseiendom.

 • Eva ErikssonEva Eriksson

  Eva Eriksson (1959)

  Sivilingeniørutdannelse fra Kungliga Tekniska Högskolan. Har blant annet jobbet som VD for Nodgani Hotels ASA, vært med i konsernledelsen for JM og har ellers hatt flere lederposisjoner i ulike utbyggerselskap. Eriksson er for tiden styreleder i Hansan Aktiebolag, Lovely Lodge Restaurangfastligheter AB og Ski Lodge Skalspasset AB.

 • FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg

  Rina Brunsell-Harsvik (1969) varamedlem

  Rina Brunsell Harsvik ble valgt som ny, fast møtende vararepresentant i styret. Hun er cand. mag i statsvitenskap, inkludert miljøvern og forvaltning fra Universitetet i Oslo, og har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen, politikk og styreverv. Hun har blant annet vært leder av byutviklingskomiteen i Oslo for Arbeiderpartiet.

   

   

 • Styret_Lars_+ÿrjan_Reynoldsson

  Lars Ørjan Reinholdsson (1963) ansattrepresentant

  Ansattrepresentant. Utdannet agronom og blomsterdekoratør. Tok fagbrev som tømrer i 1998. Reinholdsson har jobbet i Block Watne siden 1995 og er hovedtillitsvalgt i Block Watne. Han sitter også i styret i Block Watne og MF fond.

 • Nina HaratonNina Haraton

  Nina Hoff Haraton (1968) ansattrepresentant

  Ex.Phil ved Universitetet i Oslo, med etterutdanning innen inkassofaget. Har inkassobevilgning fra Finanstilsynet. Heraton har jobbet i OBOS siden 1988, først som saksbehandler for Innbetalingsservice i OBOS, deretter som saksbehandler/bevillingshaver i Hammersborg Inkasso AS. Er hovedtillitsvalgt i Handel og Kontor i OBOS.

 • Styret_Tove_heggelund

  Tove Heggelund (1963) ansattrepresentant

  Bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært forvaltningskonsulent og regnskapskonsulent i OBOS og har også vært tillitsvalgt og klubbleder for Handel og Kontor i OBOS. I dag er hun regnskapsleder i bedriften.