OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
Hånd med mobil som åpner en dør med hjelp av appen på mobilen.

Lås opp døren med et tastetrykk!

Nå skal OBOS og Unloc kjøre et spennende prosjekt med digitale nøkler i 100 boligselskaper i Oslo.

Dersom ditt boligselskap blir med i prosjektet vil beboerne få digitale nøkler til hovedinngangen i bygget.

Den digitale nøkkelen har en rekke fordeler. Til daglig er det mange som trenger nøkkel til oppgangen. Hjemmetjenesten, avisbudet, pakkeleverandør, vaktmesteren og mange andre som vi stoler på. Istedenfor å dele ut fysiske nøkler til alle som skal inn, kan man dele nøkler via mobiltelefonen i en begrenset tidsperiode.

Digitale nøkler vil også lette hverdagen til både beboere og styret når det gjelder nøkkelhåndtering og låseadministrasjon. Nøklene er personlige, lett å dele og lett å slette. Den gamle nøkkelen kan fremdeles brukes, for den som ønsker det.

Dersom ditt boligselskap blir valgt ut til å delta i prosjektet er dette selvsagt helt gratis. OBOS tar alle kostnader for produktet og montasje i første fase av prosjektet.

Les mer om prosjektet og meld på ditt boligselskap!

Synes du dette var interessant?

Se flere nyheter her