BKS 3 Fasade

Et nøkkelferdig hus med OBOS Block Watne-standard

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne flytte rett inn og skape drømmehjemmet fra dag én.

En ny bolig fra OBOS Block Watne framkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. Når du kjøper et nytt hus eller leilighet av oss, kjøper du til fastpris og får en bolig som er helt klar til innflytting etter ferdigstillelse. Det er det nøkkelferdig betyr, at du ved overtagelse bare kan flytte rett inn.

Det er trygt og oversiktlig å velge en helt ny bolig fra OBOS Block Watne. Vi samarbeider med en rekke kvalitetsleverandører som sikrer den gode standarden på innredning og detaljer. Kjøper du en ny OBOS Block Watne-bolig kan du blant annet forvente: 

Kjøkken fra HTH

Kjøkkenet er boligens viktigste rom. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken av god kvalitet og med gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt HTH som vår kjøkkenleverandør. HTH er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra HTH får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass. Kjøkkeninnredningen kommer med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Bosch eller Siemens.

Les også: Skap ditt drømmekjøkken!

Illustrasjon av kjøkken

Bad fra HTH og Svedbergs

Ditt nye bad leveres med innredning fra HTH i fem valgfrie farger med skuffeseksjon, nedfelt vask og speil med lys. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet leveres i herdet glass. Baderomsporselen og dusj kommer fra Svedbergs. Badet har varmekabler og fliser på vegger og gulv.

Husk! Ikke alle våre prosjekter leveres med hvitevarer eller flislagte bad. Hvilken standard som gjelder for din bolig står spesifikt i prospektet til prosjektet du velger.

Les også: Et helt nytt drømmebad – hvordan skal det se ut?

Parkett fra Kährs

Varmt, vakkert og helt naturlig. Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med hvitlasert eikeparkett på 15 millimeter i alle tørre rom.

Les også: Parkett – gode råd for å velge riktig gulv og for vedlikehold

Waterguard – vannstoppersystem

Med vannstoppesystem fra Waterguard stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør – en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Illustrasjon av fasade I, hageside i boligprosjektet Litjeskjeet

Ferdigmalte vinduer og dører

Alle dører og vindusrammer leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen, som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne fram malingskosten.

Flere smarte løsninger

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning, noe som sikrer maksimal energibesparing. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel for nett og tv.

Se alle våre samarbeidspartnere her

Illustrasjon av enebolig med to etasjer

Nye boliger over hele landet

På jakt etter bolig, eller vil du bare se hva som er til salgs? Vi bygger nye eneboliger, rekkehus og leiligheter i store deler av landet.