Laster resultat

Utsolgt

Eidet

Dette leilighetsbygget over to etasjer på Eidet inneholder ti gjennomtenkte to- og tre-romsleiligheter, like ved Gillsvannet.

Finn fram på siden

Fasade med balkong

Fasade med balkong

1 av 6

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Eidsdalen 10, 4634 Kristiansand S. Se kart i Google

Topdalsfjorden

Livet på Eidet

Vi tilbyr 10 gjennomtenkte to- og treromsleiligheter på attraktive Eidet. Dette er et nytt leilighetsbygg i moderne utforming, i et allerede etablert nabolag. Boligene kommer med smarte planløsninger og en herlig beliggenhet like ved Gillsvannet. 

Det er noe helt spesielt ved å bo på Eidet. Dette flotte boligprosjektet har en unik beliggenhet på et naturlig høydedrag i nær tilknytning til sjø og vann. Her vil du finne et mangfoldig bomiljø med både barn, ungdommer, voksne og eldre i skjønn forening.

Eidet byr på rikelig med rekreasjonsmuligheter med sine store friluftsområder, nærhet til kyststi og de flotte tur- og treningsforholdene i Jegersberg. Eidet ligger kun seks kilometer nordøst fra Kristiansand sentrum. Du vil få både barnehager og barneskoler innenfor en radius på en drøy kilometer, mens Kristiansand Katedralskole og Universitetet i Agder nås med sykkel. Veien er kort til en rekke dagligvarebutikker i nærmiljøet. Skulle du ønske litt mer urbane omgivelser kan du enkelt komme deg videre inn til byen.

Bo godt på Eidet

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.