Artikkel om nabolaget på Eidet

Et helt spesielt nabolag

Det er noe helt spesielt ved å bo på Eidet. Den unike beliggenhet med nærhet til sjø og vann, og store friluftsområder i nærheten er bare starten.

Dette flotte boligprosjektet har en unik beliggenhet på et naturlig høydedrag i nær tilknytning til sjø og vann - rett ved idylliske Gillsvannet. Her vil du finne et mangfoldig bomiljø med både barn, ungdommer, voksne og eldre i skjønn forening, i et attraktivt og stille nabolag med kort vei til det aller meste.

Eidet byr på mange muligheter med sine store friluftsområder, nærhet til kyststi og de flotte tur- og treningsforholdene i Jegersberg.

I ditt nye nærmiljø vil badenymfen kose seg på sommerstid, og den ivrige skigåeren trives når vinteren endelig er tilbake. Fotballspillere kan tusle eller sykle til Fagerholtbanen, mens golfere gjerne tar turen til Bjaavann Golfklubb eller Kristiansand Golfsenter. De yngste vil ha glede av lekeplassene som er i kort avstand fra boligene. Her er det altså nok av muligheter for alle og enhver.

Veiskilt

Veiskilt

1 av 5

Nært bylivet

Eidet ligger kun seks kilometer nordøst fra Kristiansand sentrum. Du vil få både barnehager og barneskoler innenfor en radius på en drøy kilometer, mens Kristiansand Katedralskole og Universitetet i Agder nåes med sykkel. Veien er kort til en rekke dagligvarebutikker i nærmiljøet.

Skulle du ønske litt mer urbane omgivelser er det enkelt å komme seg videre inn til byen. Nærmeste bussholdeplass, som er en kort spasertur unna, tar deg til Kvadraturen og Kristiansand sentrum på få minutter. Her finner du alt du måtte ønske av kulturtilbud eller andre byopplevelser.

Bo godt på Eidet