Artikkel om nabolaget på Brattlandsmarka

Grønt og fredelig nær havet

Brattlandsmarka byr på flotte omgivelser, med alt du trener i nærheten. Kanskje finner du drømmeboligen akkurat her?

Brattlandsmarka har så mye godt å by på med Varhaug sentrum like i nærheten. Innkjøp av «det daglige brød», nærhet til offentlige tilbud, med barnehage, skole og et godt utbygget idrettsanlegg i spissen, er elementer som alle ser viktigheten av.

Det vitale idrettsmiljøet er en institusjon på Varhaug. For både de minste og deastørre barna byr feltet med sine store grøntarealer og balløkke på store utfordringer og rikt spillerom. Til dette setter også «Bratlandsånå» sin spiss.

Elv ved Brattlandsmarka

Brattlandsåna

1 av 2

Varhaug – et område med mange tilbud

Varhaug er et tettsted og administrasjonssenteret i Hå kommune på Jæren i Rogaland. Her finner du Varhaug stasjon, Jærbanen og fylkesvei 44 like i nærheten. Hå kulturtorg på Nærbø er heller ikke langt unna. Her ligger Hå Kulturskole og Fritid, som organiserer en rekke fritidsaktiviteter som ungdomsklubber, frivillighetsentral og seniorcafé. Det er stort engasjement for lokalmiljøet i Hå kommune, og mye frivillig lags- og organisasjonsarbeid, samt misjonshus, leirplasser og idrettsanlegg, noe for en hver interesse.

Naturskjønn idyll

For rekreasjon i naturen er Jæren en selvsagt destinasjon. Det vakre kystlandskapet byr på nesten uendelige muligheter i flott natur fra hav til hei, spennende kulturlandskap og ikke minst lange spektakulære sandstrender. Her får du alle typer naturopplevelser, enten du foretrekker fotturer, løping, bading eller surfing på Jærens berømte bølger.

Bo godt på Brattlandsmarka