Artikkel om nabolaget på Skoratuå

Bo rett ved sandstrendene

Skoratuå ligger i Sirevåg i Hå kommune i Rogaland. Nært alt du behøver i hverdagen, og en rask spasertur fra Norges mest kjente sandstrender.

Livet i Sirevåg preges selvfølgelig av naturen, for havet, sandstrendene og landskapet byr på mye - for både kropp og sjel. På golfbanen er det lagt til rette for god mosjon. I Ognaelva finner du en av Norges beste laksestammer. Tar du turen opp i heiene innenfor, kan du oppleve fantastiske turopplevelser for både liten og stor.

Jærbanen, Bryne og Egersund i nærheten

Det er gangavstand til Jærbanen og kort vei til fylkesvei 44 mot Bryne og Egersund. Et ypperlig utgangspunkt for å gjøre kombinasjonen jobb og fritid så enkel som mulig. Tar du toget når du Egersund på ti minutter, Bryne på 25 minutter, Sandnes på 40 minutter og Stavanger på en knapp time. Det er også gangavstand til butikk, bakeri og barnehage. Ogna barne- og ungdomsskole ligger bare et par kilometer unna boligfeltet. 

Oversiktsfotografi av byggeområdet

Oversikt mot vest

1 av 5

Et aktivt liv

Livet her preges selvfølgelig av naturen, for havet, sandstrendene og landskapet byr på så mye for både kropp og sjel. Det er flotte turmuligheter langs sjøen. I Ognaelva finner du en av Norges beste laksestammer. Tar du turen opp i heiene innenfor, kan du oppleve fantastiske turopplevelser for både liten og stor.

Omgivelsene legger til rette for utallige aktiviteter, fra klatring til golf og dykking. Idrettshall og fotballbane er kun noen minutter unna, i tillegg en ballbinge nær boligene. På golfbanen er det lagt til rette for god mosjon og flott utsikt.