Artikkel om nabolaget i Mølleparken

Grønt og naturskjønt i Mølleparken

Området rundt Mølleparken byr på alt du kan ønske og forvente av Karmøy. Det er rikt på natur og fritidsmuligheter, og likevel er du bare noen minutter unna byens kultur- og utelivstilbud.

Området rundt Mølleparken er svært populært, spesielt fordi det ligger sentralt nær offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager, samtidig som det er fredelig og grønt. Nærområdet byr også på gode turområder, både til fots og på sykkel. På Mølleparken kommer du altså tett på naturen uten å måtte gi avkall på urbane fasiliteter.

Oversikt over Mølleparken med navn

Oversikt over Mølleparken

Naturskjønt på Moksheim

Mølleparken ligger attraktivt til på fastlandssiden av Karmøy kommune, nært Karmsundet, men pent tilbaketrukket og skjermet fra havet. Området kjennetegnes av å være svært naturskjønt og storslagent, noe som er kjent for å ha god effekt på trivsel og velvære. Flotte naturområder, fjell, åser, sandstrender og hauger i terrenget skaper vakre omgivelser der det er godt å leve, og et fint sted å leve og vokse opp for alle medlemmer av familien.

Barnevennlig og tilrettelagt

Mølleparken ligger på Moksheim, der boligene vil få god beliggenhet
som en naturlig forlengelse av et eksisterende veletablert boligområde. Området er svært barnevennlig, blant annet med hyggelig natursti langs bekken gjennom boligområdet. Boligfeltet vil få flere lekeplasser og eget rekreasjonsområde ved inngangsporten til feltet. En spasertur unna finner du blant annet både barnehager, skoler, svømmehall og grendehus.

Det du trenger tilgjengelig

Kun et par hundre meter fra området finnes en ny matbutikk (Coop Extra). Fra Moksheim er det skogs- og sykkelstier til Norheim samt flott turterreng, og det er gode fiskevann i umiddelbar nærhet. For de uten bil, er det hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund. Ellers er det kort kjøretur til Oasen Storsenter, Amanda og Raglamyr. Det er seks kilometer til Haugesund sentrum, og gode kommunikasjonsmuligheter. Her kan du nyte landlig luft uten å gi slipp på sentrumslivet! Turmulighetene er nærmest uendelige og liker du friluftsliv kan vi garantere at du vil trives her.