Artikkel om nabolaget i Gulaksvegen

Grønt og solrikt ved Eivindsholstjødna

Gulaksvegen har en flott beliggenhet nær naturen, samtidig som du har det du trenger i nærheten.

I en travel hverdag er det fint å kunne koble av i naturen, og lade batteriene i det grønne. Da er det bra å ha turmulighetene like i nærheten. I Gulaksvegen bor du fredelig, grønt og solrikt til. Det er mange fine turløyper, samt gang- og sykkelstier i området. Det idylliske Eivindsholstjødna, kalt Tjødnå, er et flott sted for grønn rekreasjon, enten du foretrekker spaserturer, løping eller sykkelturer. Her er det dessuten muligheter for både bading og fiske om sommeren, og gode muligheter for skøyter om vinteren.

Foto av utekafé

Utekafe

1 av 3

Kort vei til alt du trenger

Gulaksvegen 4 er en del av attraktive Eivindsholen – 1 kilometer sør for Bryne. Her bor du solvendt, landlig og med de fine turområdene ved Eivindsholtjernet som nabo. Du kan fint gå til Bryne sentrum, som har et rikt kulturtilbud, spennende butikker og mange trivelige kafeer og restauranter. Dette er et ypperlig område med kort vei til alt du trenger – uansett hvilken livsfase du er i.

Det du trenger tilgjengelig

Fra Gulaksvegen er det gangavstand til togstasjon og sentrum. På Jærbanen går togene nesten hele døgnet. Til Sola lufthavn bruker du kun 25 minutter i bil. Rosseland skole og Time videregående skole ligger bare noen hundre meter unna boligområdet. Det samme gjør en rekke barnehager. Med gangavstand til Bryne sentrum har du dessuten enkel tilgang til et levende og inspirerende bymiljø. Kommunen kan ellers by på et variert tilbud av kultur og idrett. Det er cirka 10 minutter å gå til nærmeste dagligvare.

Om Bryne

Bryne ligger omkring 25 minutter med tog sør for Stavanger. Byen er i rivende vekst og utvikling, det gjelder også for kultur- og fritidstilbudet i byen. Konsert, golf, kortreist mat, teater, kino, kunst, museum, skulpturpark og mye mer er bare eksempler på gode tilbud du finner på Bryne. Andre velkjente kulturinstitusjoner er scenen og kinoen Storstova, kulturlokalet Bryne Mølle og Høghuset, Norges 14. høyeste bygning med en flott restaurant i toppetasjen.

Bo godt på Gulaksvegen