Artikkel om nabolaget på Litjskjeet

Et fellesskap i landlige omgivelser

Litjskjeet er perfekt for deg som vil bo landlig, men likevel så sentralt at du har alt du trenger rundt deg.

På tettstedet Ler i bygda Flå, et landlig område i Melhus kommune, bygger vi Litjskjeet. Dette blir et helt spesielt sted å bo, tilrettelagt for deg som vil ha en enkel, behagelig og ikke minst hyggelig hverdag. Her har du kort vei til nærmeste barneskole, barnehage, dagligvarebutikk og andre servicetilbud. 

Gode kollektivforbindelser

Området har godt kollektivtilbud, med hyppige buss- og togavganger inn til Trondheim sentrum. Den nye E6-en gjør også turen enda raskere for deg som foretrekker å kjøre egen bil. Det tar deg kun en liten halvtime å kjøre til Trondheim med bil. Det tar deg tolv minutter å kjøre til Melhus og en liten halvtime å kjøre inn til Trondheim sentrum.

Illustrasjon av fasade I, hageside

Illustrasjon av fasade og hage

Mange fritidstilbud

Her vil både store og små finne aktiviteter som faller i smak. Du vil bo i naturskjønne omgivelser med marka like i nærheten. For deg som er på jakt etter organiserte tilbud kan Flå Idrettslag tilby idretter som fotball, håndball, ski og trim. 

Nærmeste treningssenter finner du på Melhus, hvor du også finner flere ulike idrettstilbud. Er du kulturinteressert anbefaler vi deg å ta den korte kjøreturen til Trondheim, hvor du finner alt fra restauranter og kaféer, til kino og konsertsaler. 

Bo godt på Litjskjeet