Artikkel om boligene på Litjskjeet

Finn drømmeboligen på Litjskjeet

På Litjskjeet bygger vi leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger. Velg en bolig som passer for deg og dine behov, her finnes det en bolig for de aller fleste.

Vi har startet byggingen av nabolaget Litjskjeet i Ler. Her skal leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger bli til et hyggelig fellesskap hvor unge og voksne lever sammen i harmoni, og tar vare på hverandre. Her vil du finne en ny gang- og sykkelvei, lekeplasser og en koselig elv som renner gjennom området.

Romslige eneboliger

Her kommer fem eneboliger i kjede. Disse eneboligene kommer med en gjennomtenkt og moderne planløsning, med bruksareal på 114 kvadratmeter. 

Hver av boligene har entré, stue, kjøkken, bad og tre soverom. I stuen vil det være skråtak med stor takhøyde, noe som skaper en åpen og luftig atmosfære i rommet. Videre vil huset få praktiske fasiliteter som carport på egen tomt og en romslig bod mellom husene. Du får balkong på begge sider av huset, hvor den sydvendte blir å finne over din egen carport. Nyt dagen din i en nøkkelferdig bolig, eller ta turen ut til de ferdig opparbeidede utomhusarealene.

Fasade enebolig i kjede

1 av 6

Leiligheter i åttemannsbolig

Her har du muligheten til å sikre deg en lettstelt leiligheter i en åttemannsbolig, enten om du trenger en to- eller treromsleilighet. Leilighetene har et bruksareal på fra 53 til 66 kvadratmeter.

Leilighetene kommer med gjennomtenkte planløsninger og med lyse flater som gir en behagelig atmosfære i samtlige rom. Samtlige leiligheter har entré, stue, kjøkken, bad og en praktisk bod. Boligene har enten ett eller to soverom, og kommer med enten en flott terrasse eller en herlig balkong. Her kan du nyte flotte sommerdager med gode venner og familie. Alle som bor her vil få egen parkeringsplass. 

Foto av kjøkken og stue i enebolig

Kjøkken og stue i enebolig

1 av 4

Moderne rekkehus

Rekkehusene leveres nøkkelferdige, med arealeffektiv planløsning og med lyse flater i alle rom. Alle tre boligene går over to etasjer og ligger flott til på en solrik tomt. Du vil bo i et praktisk hjem med en entré, stue, kjøkken, bad, toalett, tre soverom og bod. Rekkehusene får utgang til en flott balkong i andre etasje, samt en herlig terrasse i første etasje. Alle tre rekkehusene kommer med parkeringsplass.

Leilighet i tomannsboliger

I tomannsboligene finner du fire lettstelte leiligheter som er adskilt med sportsboder. Her finner du en treromsleilighet i første etasje og en fireromsleilighet i andre etasje. Leilighetene har et bruksareal på 75 kvadratmeter, og kommer med gjennomtenkte planløsninger og med praktiske fasiliteter.

Du vil flytte inn i en nøkkelferdig bolig med stue, kjøkken, bad, to eller tre soverom og en bod. Du får enten en stor terrasse eller balkong vendt mot vest, samt parkeringsplass. Det er store lekeplasser og felles grøntarealer i tilknytning til boligprosjektet.

Bo godt på Litjskjeet

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.