Artikkel om nabolaget i Skogro

Et eldorado for familien

På fantastiske Nøtterøy kommer det nye nabolaget, Skogro, med eneboliger, en tomannsbolig, rekkehus og firemannsboliger.

Nøtterøy er kjent som et eldorado for familien. Den som er glad i gode naturopplevelser og et godt oppvekstmiljø vil trives her.

Skogro plasseres i et område som nær sagt har strandlinje. Det betyr kort vei til bading, padling og båtliv. Det går en natursti bort til nærmeste badeplass. Videre kan du følge kyststien i strandsonen i en flere kilometer lang sammenhengende gangpromenade. 

Den svært gode beliggenheten i det rolig og barnevennlig område gjør dette til en sjelden mulighet. Boligene utformes slik at de appellerer til ulike målgrupper.

Her skal barnefamilier kunne trives godt sammen med eldre naboer og unge førstegangsetablerere, og det blir kort vei til barnehager, grunnskoler, butikker, treningssenter og servicetilbud.

Oversikt over boliger

Oversiktsbilde av Skogro

Kulturbyen Tønsberg

Noen kilometer unna ligger Tønsberg sentrum, med alt av kultur, underholdning, mat, drikke og opplevelser. Tønsberg er kanskje mest kjent som en typisk sommerby, med Slottsfjellfestivalen som et av høydepunktene. Byen har et levende kulturliv, med konserter, teater, show, kino og utstillinger – året rundt.

Bo godt på Skogro