Foto av nærliggende strand

Landlig og sentralt med kort vei til alt

På Solkollen vil du bli del av et nabolag med mennesker i alle aldre, i et område som har mye å by på for både store og små. Du bor landlig, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt du måtte trenge.

På Solkollen er det kort vei til flere ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter. Her bor du en god pasning fra Helgerød Idrettslag, som tilbyr blant annet fotball, langrenn, tennis- og allidrett. Klatrefeltet på Oksås ligger også like i nærheten. Det er kun en kort spasertur ned til sjøen, hvor du finner både sandstrand, båtplasser og et idyllisk grøntområde.

Her kan du nyte late sommerdager sammen med venner og familie. I nærheten finner du også flotte turområder. På Solkollen kan både barn og voksne leve i trygge omgivelser, finne gode venner og nyte alle årstidene.

Oversiktsbilde over Solkollen med jorder på siden og utsikt mot havet

Oversiktsbilde over Solkollen.

1 av 3

Kort vei til alt

Du bor landlig, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. Nærmeste barnehage og barneskole er en rask spasertur unna, og du finner flere dagligvarebutikker i nærområdet. E18 ligger kun noen få minutter unna ditt eget hjem, hvor du kan kjøre til flotte Sandefjord sentrum på et lite kvarter. Her finner du alt du er på jakt etter av urbane fasiliteter. Skal du på lengre turer er Sandefjord Lufthavn Torp kun 20 minutter unna med bil.

Bo godt på Solkollen