Illustrasjon av rekkehus 4 på Lysløypa.

Et unikt boligprosjekt

Splitter nye rekkehus og leiligheter av god kvalitet – bare 12 minutter med tog fra Oslo sentrum. Lysløypa blir en bilfri oase med frodige tun og sosiale møteplasser.

Det nye boligfeltet Lysløypa på Solberg Øst på Ski/Ås blir noe helt spesielt når det står ferdig 1. kvartal 2024. Et særegent boligfelt som er godt å bo i, uansett alder. Her blir det en- til fireromsleiligheter, samt rekkehus for de som ønsker mer boltreplass.

– Bomiljøet blir bilfritt og frodig, med spennende arkitektur og lysdesign, forteller prosjektleder Dag Cederstrøm i OBOS Block Watne.

Illustrasjon av lysstemning på tunet på lysløypa.

Kreative og delikate lyskilder i alle inngangspartiene og uteområdene gir en nydelig, dus belysning.

Dette er Lysløypa og de nye boligene

  • Boligområdet ligger på Lysløypa på Solberg Øst i Ås kommune, i gangavstand til Ski stasjon med gode handels- og servicetilbud. Det er kort og trygg vei til både skole og barnehage.
  • Med den nye Follobanen tar det kun 12 minutter med tog fra Ski til Oslo. Det er også gode bussforbindelser.
  • Navnet Lysløypa er etter inspirasjon fra den gamle skifabrikken til Hagen Johansen, som lå i området.
  • OBOS Block Watne skal bygge cirka 160 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter. 
  • Alle boligene har god standard, terrasse eller balkong, sportsbod og parkeringsplass i parkeringskjeller. (Tre- og fireromsleiligheter og rekkehus får parkering inkludert i prisen. Parkering er valgfritt på toromsleiligheter, men er ikke inkludert i prisen på prosjektsidene.)
  • Alle får muligheten til å skreddersy sin egen bolig med fritt valg av kjøkken, bad, innvendige farger og materialer.

Slik blir bomiljøet

Byggherren har samarbeidet med arkitekt, landskapsarkitekt og lysdesigner for å skape et helt unikt, stilig bomiljø.

– Vi har vektlagt fasadeuttrykket, beplantningen og lyseffektene for å skape trivelige og spennende bygninger og gårdsrom. Hver boligrekke har ulike fasader, her er det variasjon i høyden, bredden og materialvalget.

Lysløypa skal være en bilfri oase med grønne, frodige tun og sosiale møteplasser for både voksne og barn. Et godt sted å bygge felleskap på tvers av alder.

Illustrasjon av blokk 2 hageside

Slik vil lavblokkene se ut når alt er ferdig.

Skreddersy ditt drømmehjem

Fellesnevneren for alle leilighetene og rekkehusene er gjennomgående god kvalitet, gode planløsninger, terrasser, sportsbod og parkeringsplass i parkeringskjeller.

– I tillegg ønsker vi å gi alle muligheten til å skreddersy sitt eget drømmehjem. Derfor kan du velge akkurat den kjøkkenløsningen du ønsker, samt innvendige farger, materialer og design, forteller Arve Zahl, salgskonsulent i OBOS Block Watne.

Illustrasjon av stue og kjøkken i leilighet A105

Alle boligene som skal bygges har gode planløsninger med romslig stue- og kjøkkenløsning.

1 av 2

En trygg husleverandør

Å velge en stor, seriøs husleverandør og velkjent merkevarer gir ekstra trygghet. OBOS Block Watne bygger hus med basis i solid, norsk håndverkstradisjon. De benytter velkjente underleverandører.

Bilde av Arve Zahl, salgskonsulent i OBOS Block Watne
Vi vet hvor viktig boligkjøp er. Kundene våre skal ha en god opplevelse gjennom hele kjøpsprosessen og være trygge på at de får hjelp om de skulle trenge det. Arve Zahl, salgskonsulent i OBOS Block Watne

Derfor er området så ettertraktet

Det er ikke uten grunn at området er blitt så populært. Mer plass, behagelig reisevei til jobben og kort avstand til marka gjør boligvalget enkelt for stadig flere.

Lysløypa ligger solrikt og naturskjønt til, 1,8 kilometer fra Ski stasjon. Nå som den nye Follobanen er på plass, tar det kun 12 minutter med toget inn til Oslo S.

Etter en travel arbeidsdag er det godt å komme hjem, senke skuldrene og nyte roen. Her er det verken trafikkstøy eller bystress.

Kveldsstemning i Lysløypa

Boligområdet Lysløypa lever opp til navnet sitt. Hele bomiljøet får flott og unik belysning.

Deilig å bo i Nordens Toscana

Området rundt Ski og Ås kalles gjerne Norges Toscana på grunn av det flotte, mildt kuperte landskapet som også huser et rikt fugle- og dyreliv. Her er det turterreng som passer for alle.

Et nett av løyper og stier fører til Sørmarka, Østmarka, Gaupesteinsmarka og til utfartshyttene. Det er bare å sykle, gå tur eller spenne på seg skiene så ofte man kan!

Illustrasjon av et blått hus med lys i det øverste vinduet.

Interessert i en ny bolig på Lysløypa?

På Solberg Øst i Ås kommune, like i utkanten av Ski sentrum, kommer det et helt nytt nabolag – Lysløypa. Her skal leiligheter og rekkehus fylles av mennesker som sammen skal skape et varmt fellesskap.