Artikkel om boligene på Engetoppen

Om boligene

Eneboliger på ett og to plan

Eneboliger i varierte størrelser

Her skal vi bygge boliger som passer de aller fleste behov. Engetoppen vil bestå av eneboliger over både ett og to plan. Med andre ord vil boligene passe perfekt for både barnefamilier, par som ønsker seg god plass og til de som er på jakt etter et alternativ til leilighet. Du vil altså bli en del av et mangfoldig bomiljø med mennesker i alle aldre.

Foto av tomt

Her skal det bygges!

1 av 6

Et sted for alle 

Her blir det rom for de som liker å nyte stillheten med en kopp kaffe på terrassen. Det blir plass til de som vil vil leke med vennene sine helt til mamma roper dem inn for kvelden. Dette er også nabolaget for dem som ønsker seg et romslig hjem med plass til å invitere både venner og familie til hyggelige middagsselskaper. Velkommen til Engetoppen!

Feltet ligger høyt og fritt med gode solforhold. Noen av tomtene vil også få et lite sjøgløtt.

Slemmestad er godt tilrettelagt for pendlere, både med båt og buss. I tillegg byr området på et rikt kulturliv og flotte naturopplevelser både ved sjøen og i skogen.

Bo godt på Engetoppen

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.