Artikkel om boligene i Engersand Havnehage

Funkishus med nærhet til fjorden

De elleve eneboligene kommer i fem forskjellige typer, og bygges i en ren moderne funkisstil av kvalitetsmaterialer som harmonerer med landskapet.

Vi ønsker å skape et hyggelig nabolag i Engersand Havnehage og gode hjem for alle som skal bo der. Derfor har vi jobbet for en balanse mellom kvalitet i landskapet og den moderne familiens behov. Det arkitektoniske uttrykket til husene på Engersand er noe helt spesielt. Tomten er uvanlig attraktiv – landskapet her skråner nedover mot vannkanten og har en unik beliggenhet ved fjorden og Drammen by. Derfor har den vært selve utgangspunktet for utformingen av husene

Moderne familieliv

Vi har tegnet lyse gode oppholdsrom det er behagelige å være i, slik at det føles som et fristende og naturlig sted å samles. Soverommene er store og kan endre bruk over tid. En ekstra TV-stue gir familiemedlemmene flere oppholdssoner og stor fleksibilitet når det trengs. Alle husene har fått romslige boder inne og ute, med god lagringsplass.

Landskapet og tomtens utforming gjør det naturlig med fem ulike typer hus. De forskjellige husene er tilpasset terrenget og harmonerer godt med omgivelsene. Ulik størrelse og innhold gir familiene mulighet til å velge det huset som passer best til deres livsstil.

Oversiktsbilde over Engersand med husnummer

Oversikt eneboliger

1 av 7

De ulike boligene

Hus 2, 3, 4, 9 og 10

Disse boligene er flotte familieboliger med stuer i begge etasjer, noe som legger til rette for trivsel for både store og små.

Hus 5 og 8

I disse boligene vil eierne få en stor og flott stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Her kan dere nyte late sommerdager i solen.

Hus 6 og 7

Dere som skal bo i disse boligene får også en flott åpen stue- og kjøkkenløsning, samt en underetasje med hele fire soverom.

Få det som du vil

Påvirk utformingen av din nye bolig ved å skreddersy både standarder og farger. Hvor store valgmuligheter du har avhenger ofte av hvor langt byggeprosessen har kommet. Noe kan endres, annet kan ikke. Se interiørvalgskatalog for en oversikt over vår standard og mulige tilvalg. Konsulter gjerne med din salgskonsulent underveis. Når du har bestemt deg, oppsummeres alt på et bestillingsmøte, og deretter inviteres du til forhåndsbefaring for å sikre at alt blir som avtalt.

Boligenes standard

Boligene leveres nøkkelferdige og i høy standard. Boligene kommer med en rekke fasiliteter som tilrettelegger for en enkel og trivelig hverdag for hele familien.

Boligene blir innredet med moderne baderoms- og kjøkkeninnredning fra HTH, i tillegg til at du får integrerte hvitevarer fra Siemens på kjøkkenet. Badene er flislagt på gulv og vegger, mens alle tørre rom kommer med Kährs-parkett. Boligene kommer med moderne løsninger for oppvarming og ventilasjon, noe som gir god fyringsøkonomi og godt inneklima.

Bo godt i Engersand Havnehage

Vi bygger de aller fleste av våre boliger av treverk fra Norge og Sverige

Godt treverk – godt håndverk

OBOS Block Watne er Norges største trehusprodusent, og har sverget til treverk som materiale helt siden oppstarten i 1872. Når vi bygger nye hjem med våre fast ansatte tømrere, vil boligene bli tuftet på både godt treverk og godt håndverk.