Panoramabilde av havnepromenaden i Fetsund

Fetsund – en landlig perle 20 minutter fra bylivet i Oslo

På Løkenåsen Platå – i naturskjønne omgivelser, med flott utsikt og fantastisk solforhold, bygger vi et nytt nabolag. Et nabolag omkranset av herlige mennesker, unike opplevelser og aktiviteter, idrett, kultur og fremfor alt – felleskap. Her blir du kjent med Fetsund.

På Løkenåsen Platå i Fetsund bygger vi nye, moderne og praktiske eneboliger. Fetsund – et sjarmerende tettsted som riktignok ikke strekker seg over mer enn fire kvadratkilometer på kartet, men som med sine 8 350 hengivne innbyggere kan by på unike opplevelser, aktiviteter for store og små, idrett, kultur, festivaler og – ikke minst felleskap. En togtur på 10 til 20 minutter tar deg til det urbane bylivet i Lillestrøm eller Oslo.

Den landlige beliggenheten gjør dette til et trygt og godt sted å vokse opp, med uendelige muligheter for skiturer, gåturer og sykkelturer i det flotte naturlandskapet, i tillegg til bademuligheter, strandliv og båtliv på Øyeren om sommeren.

Seks ting du kan gjøre i Fetsund

Her blir du bedre kjent med Fetsund, området, historien, naturen, lokalmiljøet, og de hyggelige menneskene – som er selve kjernen på dette trivelige stedet sørøst for Lillestrøm.

Bli kjent med innbyggerne

Illustrasjon av en overdimensjonert sjekkliste og en liten mann som huker av

Vil du høre mer om Løkenåsen Platå?

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.