Foto fra Glomma, med sjøboder og en båt.

Her bor du både naturskjønt og sentralt

Løkenåsen Terrasse er et barnevennlig nabolag med Glomma og golfbane i nærheten. Her lever du tett på skogen, med Oslo og Lillestrøm en kort kollektivreise unna.

Løkenåsen Platå ligger like flott til som navnet antyder. Beliggenheten er fantastisk, med god utsikt og svært gode solforhold. Dette blir et barnevennlig nabolag med lite gjennomgangstrafikk og hyggelige fellesarealer som skaper en sosial og trygg ramme for hele familien.

Bo nær Glomma og skogen

Du vil bo i naturskjønne omgivelser med kort vei til skog og mark, som du kan utnytte til alt fra hyggelige spaserturer til intensive langrennsøkter. I tillegg har du naturskjønne Glomma rett i nærheten. Her kan du virkelig finne roen, samtidig som at du har kort vei til alt du måtte ønske av urbane fasiliteter og servicetilbud.

Oversiktsillustrasjon av Løkenåsen Platå

Løkenåsen Platå lever opp til navnet sitt – her er det svært gode solforhold og nydelig utsikt.

Området tilbyr noe for alle

Boligprosjektet ligger i Fetsund i Lillestrøm kommune, et område som har alt du trenger for både store og små i nærheten. Du får kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg. Fet IL kan by på alt fra fotball og håndball til klatring og turn. I tillegg har du en 9-hulls golfbane like i nærheten. Nærmeste matvarebutikk er kun en gåtur unna, og det gode kollektivtilbudet gjør det enkelt å komme seg rundt i nærmiljøet. De trygge gangveiene gjør dette til et ypperlig sted å vokse opp!

Kort vei til byliv i Oslo og Lillestrøm

Du trenger ikke reise langt for å oppleve et mer pulserende byliv. Løkenåsen platå bare åtte kilometer sørøst for Lillestrøm by. Her finner du det du trenger av både butikker, restauranter og servicetilbud. Har du behov for å komme deg til hovedstaden tar toget deg fra Fetsund til Oslo på 21 minutter. Det finnes flere bussruter som kan ta deg til Lillestrøm, Bjørkelangen og Trøgstad. Kort sagt har du absolutt alt du trenger i nærheten når du bor på Løkenåsen Platå.

Bo godt på Løkenåsen Platå