project logo
Oksenøya på Fornebu

340 boliger – sameie

Boligen din på Oksenøya

På Oksenøya bor du like ved vannet på vestsiden av Fornebu. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i varierende størrelse. Boligene er tegnet av TAG arkitekter.

Illustrasjonen viser en sofa og sittegruppe i en stue på Oksenøya

Boligområdet på Oksenøya er på 50 mål, og vil ved ferdigstillelse bestå av 340 nye boliger. Prosjektets egenart vil være inspirert av gamle Oxenøen Bruk og området rundt. Fasadene vil i hovedsak bestå av mørkt panel og lys teglstein.

Salgsstart i mai

Oksenøya 2 vil bestå av 102 selveierleiligheter fordelt på to salgstrinn. Her kan du velge mellom mange ulike boligstørrelser, alt fra ettroms på 32 kvadratmeter til femroms på 218 kvadratmeter – alle med egen balkong eller uteplass. Planlagt innflytting fra 1. kvartal 2020.

Oksenøya 2 – hus D, E og F – salgsstart 30. mai

Nå starter salget av tre nye hus på Oksenøya 2. For å sikre deg en av disse boligene, må du melde deg på og delta på salgsmøtet.

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus D, E og F

I salg nå

Oksenøya 2 – hus A, B og C – I salg nå!

Salgstrinnet består av 55 selveierleiligheter, og salget startet 15. mai. Ledige boliger kan nå kjøpet av den første som melder interesse.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Oksenøya 1 - hus D og E 

Vi har startet salget av 38 nye selveierleiligheter i hus D og E på Oksenøya 1. Trinnet består av to- til fireromsleiligheter i varierende størrelse. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Oksenøya 1 - hus A, B og C

Hus A, B og C på Oksenøya 1 består av 60 selveierleiligheter – fra ettroms til firerom på 30 til 110 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Illustrasjonen viser en sittegruppe med sofa og stoler i en stue på Oksenøya
På Oksenøya kan du flytte rett inn i en lys og moderne leilighet.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får en god standard med en takhøyde på 2,5 meter, lyspigmentert énstavs eikeparkett og flislagt bad. De fleste leilighetene er gjennomgående. Alle boligene leveres med kjøkken fra Sigdal Uno Pallett, hvor man fritt kan velge mellom tre utvalgte fargealternativer. 

Boligene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, noe som skapet er godt inneklima året rundt. På Oksenøya varmes dette opp av sjøvann, noe som gjør løsningen svært miljøvennlig. Hver leilighet får sin egen energimåler. 

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg. Du kan for eksempel endre på kjøkken, parkett, fliser, dører og el-punkter.

Illustrasjonen viser et spisebord og kjøkkenet i bakgrunnen på Oksenøya
Du har muligheten til å sette ditt eget preg på leiligheten din gjennom tilvalg.

Balkonger, terrasser og uterom

De fleste leilighetene har egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og flere av leilighetene har to balkonger. Toppleilighetene får en privat, stor takterrasse. 

Det vil bli lagt stor vekt på å etablere gode møteplasser i uteområdene på Oksenøya. Området vil bli inspirert av nærmiljøet ellers, med kalksteinsformasjoner, siv og kystien. Det vil bli lagt til rette for bysykkeparkering og kajakkoppbevaring utendørs. Byggherre vil stille noen kajakker til disposisjon ved overtagelse.

Last ned soldiagram for trinn 1

Illustrasjonen viser en koselig innredet terrasse på OksenøyaDe fleste boligene på Oksenøya får en egen uteplass. Toppleilighetene får privat takterrasse.

Heis, parkering og bod

Det blir heis opp til øverste etasje i alle de nye byggene på Oksenøya. Til tre- og fireromsleilighetene medfølger parkeringsplass i garasjeanlegg.

Til hver leilighet medfølger sportsbod i kjeller. Det blir også et eget område innendørs som er tilrettelagt for å mekke sykkel.

Tilbake til toppen