Fjord og fjellandskap, tatt fra innsiden av en bil

5 tips til sommerens norgesferie

Årets sommer byr på en unik mulighet til å oppleve Norge som turist i eget land. Vi gir deg våre beste tips til hvor du kan dra og hva du kan gjøre - samtidig som du drar nytte av OBOS-medlemskapet ditt - så klart!

1. Ålesund

Det er med god grunn Ålesund er blant de mest populære turiststedene i Norge. Herfra kan du oppleve noen av de vakreste fjordene og fjelltoppene landet har å by på og selvfølgelig jugendstil-arkitekturen som byen er kjent for.

Hotelltips: Quality Hotel™ Ålesund - Her får du 20 % rabatt i sommerferien.

Foretrekker du feriehus? Se Dansommers feriehus på Sunnmøre. Bruk rabattkode 2040643 for å få 10 % rabatt.

2. Bergen

Vi holder oss til Vestlandet og tar turen sørover til Bergen - byen mellom de syv fjell. Ta deg en tur med Fløibanen for den beste utsikten over byen, opplev den fargerike Bryggen eller ta beina fatt og gå til toppen av Ulriken. Gå ikke glipp av Akvariet i Bergen - her står opplevelsene i kø, og du får selvfølgelig god OBOS-rabatt. 

Hotelltips: Clarion Collection® Hotel Havnekontoret - Her får du 20 % rabatt i sommerferien.

Tips: Skulle du dratt på bilferie, men mangler bil? Hos Avis får du inntil 30 % rabatt på leiebil i Norge.

Pingvin gaper mot kameraet

3. Oslo

Vi tar spranget til hovedstaden og byen mange av våre medlemmer kaller sitt hjem. Uansett om du er turist i egen by eller tilreisende så kan en byferie være midt i blinken. Dra på øyhopping i Oslofjorden, få panoramautsikt over byen fra en av Oslomarkas topper og smak trendy gatemat fra alle verdens hjørner. Oslo har alt!

Hva med en familiedag på TusenFryd? Som OBOS-medlem får du ekstra gode priser. Det samme gjelder Bø Sommarland - noen timers kjøretur unna. 

Hotelltips: Clarion Hotel® The Hub - Her får du 20 % rabatt i sommerferien.

En familie i

4. Lofoten

Opplev verdens vakreste øyrike! Dramatiske fjelltopper, kritthvite strender,  turkisblått vann, midnattsol og sjarmerende rorbuer gjør Lofoten til et sted alle bør oppleve. Her finnes det også et stort utvalg av aktiviter både til lands og til vanns. Du kan padle kajakk mellom øyene, prøve deg på surfebrettet eller legge ut på en vandretur. 

Tips: Det beste turutstyret finner du hos Oslo Sportslager.

Kjører du elbil? Få rabatt på offentlig elbillading hos Fortum Charge & Drive!

En kvinne ytterst på en fjellvegg med fjell og sjø i bakgrunnen

5. Tromsø

Polarbyen Tromsø, også kjent som Nordens Paris, er det perfekte utgangspunkt for å oppleve Nord-Norge. Byen kan tilby alt fra kultur og spennende aktiviteter til storslått natur i midnattsola. Her kan du oppleve verdens største pattedyr, hvalen, i dens naturlige habitat på hvalsafari. Eller hold deg til lands og nyt smaken av norskekysten på en av de mange restaurantene.

Hotelltips: Clarion Hotel® The Edge - Her får du 20 % rabatt i sommerferien.