Kvinne på balkongen med blomster

Dette er medlemskapet ditt verdt

Et OBOS-medlemskap blir mer verdt for hvert år som går. Det koster ikke mye, og årskontingenten kan raskt spares inn. Forkjøpsretten kan bli gull verdt og avgjøre om du får drømmeboligen og hvis ikke du trenger medlemskapet selv så kan det overføres til noen i nærmeste familie.

Hva koster medlemskapet?

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du i tillegg et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. 

Ikke medlem? Meld deg inn her.

Forkjøpsretten

Forkjøpsretten er den viktigste medlemsfordelen du har. Den gir deg en plass foran i boligkøen, og kan utgjøre den store forskjellen når du skal skaffe deg et nytt sted å bo. Du kan bruke den så mange ganger du vil, så lenge det går minst tolv måneder mellom hver gang. Hvis du ikke har behov for medlemskapet og ansienniteten din, så kan det overføres til en i nærmeste familie.

Jeg vil overføre medlemskapet mitt

Spar penger som medlem

Visste du at du har over 60 fordeler som OBOS-medlem? Dette gjør det enkelt å spare inn årskontingenten og vel så det.

Hos Tryg får du opptil 23 prosent rabatt på forsikring. Her kan det altså bli mye penger å spare hvis du flytter forsikringene dine dit. Jeg vil vite mer.

Hos OBOS-banken får du ekstra gunstige betingelser som medlem. I følge finansportalen.no har OBOS-banken Norges beste dagligbanktilbud for medlemmer. Hos oss slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer, og du får lønnskonto med sparerente på 1,10% prosent. Dette i tillegg til gode renter på boliglån og sparing.

Betaler du i dyre dommer for mobilabonnement? Talkmore tilbyr billige abonnement med full Telenor-dekning og 20 prosent OBOS-rabatt på månedsprisen! Hvis du har et Talkmore-abonnement som ordinært koster 299 kroner i måneden, så sparer du hele 720 kr i løpet av ett år som OBOS-medlem.

Se alle medlemsfordelene dine

Flere kulturopplevelser

Ikke bare får du rabatter hos flere av de største teaterene i landet men også tilgang til forsalg til enkelte konserter og festivaler. På TusenFryd og ODEON-kino har vi egne medlemsdager med ekstra gode tilbud. I tillegg får du selvfølgelig billigere billetter i OBOS-ligaen og hos flere idrettsklubber vi sponser.

OBOS-bladet

OBOS-bladet er Norges fjerde mest leste magasin og kommer i postkassen din ni ganger i året. Her kan du lese om bolig, byutvikling, interiør og trender. Her finner du mye godt lesestoff!