Kvinne og mann foran en pc

5 tips for å spare penger i 2020

Som OBOS-medlem kan du med enkle grep spare mye penger i det nye året. Vi gir deg våre beste tips til hvor du kan hente inn de største sparebeløpene og raskt spare inn medlemskontingenten og vel så det. Det skal lønne seg å være medlem!

Bli medlem

 

1. Få rabatt på forsikring

Er det lenge siden du gikk gjennom betingelsene dine på forsikring? Som OBOS-medlem får du opptil 23 prosent rabatt på forsikring hos Tryg. Her kan det altså bli mye penger å spare uansett om du allerede er kunde av Tryg eller flytter forsikringene dine dit.

2. En lønnsom bank

I følge finansportalen.no har OBOS-banken Norges beste dagligbanktilbud for medlemmer. Til forskjell fra andre banker, tjener du faktisk penger ved å ha OBOS-konto. Hos oss slipper du å irritere deg over unødvendige kortgebyrer, og du får lønnskonto med rente på 1,50 % prosent. Dette i tillegg til gode renter på boliglån og sparing. 

Les mer om OBOS-banken

Familie som tar selfie i sofaen

3. Spar penger med elbil

Er 2020 året du tar steget over til elbil? At det er penger å spare her er en kjent sak, men som OBOS-medlem kan du spare enda mer. Hos Bravida får du medlemspris på hjemmelader og hos Fortum får du 10 prosent rabatt på offentlig elbillading. 

4. Spar penger på det du allerede planlegger å bruke penger på

Ønsker du å føle deg ekstra trygg i hjemmet ditt? Planlegger du å skaffe boligalarm? Med innbrudd- og brannvarsling fra Sector Alarm sparer du hele 4550 kroner det første året som OBOS-medlem.

Betaler du for mye for mobilabonnementet ditt? Talkmore tilbyr billige abonnement med full Telenor-dekning og 20 prosent OBOS-rabatt!

Liker du å gå på teater eller planlegger du å reise på ferie i år? Se alle våre fordeler for kultur og fritid og ferie og reise.

Er du generelt opptatt av privatøkonomi? Dine Penger er Norges største magasin om akkurat dette. Få det levert hjem til deg med 42 prosent rabatt.

5. Ikke glem forkjøpsretten

Er du på boligjakt? Forkjøpsretten kan gi deg nøkkelen til drømmeboligen – uten at du må være med i budrunden. Kort ansiennitet er bedre enn ingen ansiennitet.

Slik fungerer forkjøpsretten

Jeg vil bli OBOS-medlem

Illustrasjon av medlemskort på mobilen

Se alle medlemsfordeler

Som OBOS-medlem får du gode betingelser på forsikringer og banktjenester og rabatt på alt fra interiør til reiser.