Far og sønn ved bassengkanten

Planlegg sommeren og spar penger

Sommerferien er her fortere enn du aner. Det er lurt å være tidlig ute med å planlegge sommerens gjøremål. Vi har mange gode medlemsfordeler for deg som er OBOS-medlem.

Byfestivalen «Piknik i Parken» med OBOS, Miniøya og Utopia er blant festivalene i sommer. Planlegg årets festivaler og fornøyelsesparker – og få rabatt på billetter. Som medlem har du gode rabatter på opplevelser, reise, hotell, feriehus og leiebil. Vi gir deg tips til medlemsfordeler du kan bruke i sommer. 

Sydentur med fly og hotell

Drømmer du om sol, strand og nye opplevelser? Bestill drømmeferien hos Apollo og få inntil 500 kroner i rabatt per person. Nå får du også 30 prosent rabatt på opphold hos Borgo Magliano Garden Resort i vakre Toscana. Ikke sitt på gjerdet og vent for lenge. Mange er allerede i gang med å bestille drømmeoppholdet rundt om i verden. 

Ta båten til København og lei et feriehus

Legg turen til deilige Danmark, og opplev den kjente, danske hyggen! Som OBOS-medlem får du 15 prosent rabatt på alle lugartyper ved bestilling av  MiniCruise til København med DFDS og 10 prosent på båtreiser. 
 
En Novasol-stuga vid havet.
 
Med Novasol kan du leie en feriebolig i Danmark og få 10 prosent i rabatt. Sjekk ut det store utvalget i Norge og i Europa på leie av feriehus, hytter og leiligheter. 

Ønsker du å bo på hotell i stedet? Med Strawberry og Best Western Hotels and Resorts får du som medlem gode rabatter på overnatting i Norden, Finland, Baltikum og Polen.

Lei bil og fyll rimeligere drivstoff underveis

Kanskje du trenger å leie en bil som frakter deg til Bø i Telemark, der du planlegger et par morsomme dager i Bø Sommarland med familien. Med Avis får du inntil 30 prosent rabatt på leie av bil i Norge. 

Og mens du er på veien kan du kjøre innom Circle K og fylle drivstoff eller hurtiglade elbilen med gode rabatter.


Far og sønn tester vannsklier. De smiler og har det gøy.

Fornøyelsesparker

Planlegg hvilke fornøyelsesparker du ønsker å besøke i sommer og få rabatt på inngangsbilletter. Vi kan tipse om TusenFryd, Norges største fornøyelsespark. Merk: 19. mai er det OBOS familiedag på TusenFryd.

Planlegg en tur til Gøteborg i Sverige, og opplev Nordens største fornøyelsespark, Liseberg. 

Har du badeglade barn, ta turen til Skandinavias største vannpark i sommer, Bø Sommarland. Eller opplev et kongerike av magi og spenning med over 60 opplevelser for hele familien i Kongeparken i Stavanger. 

Har du lyst å besøke Bergen i sommer, så er Akvariet en av byens største turistattraksjoner.

Se alle fornøyelsesparkene!Festivaler

Ingen sommer uten et festivalbesøk, og her lønner det seg å være tidlig ute for å sikre seg billetter. For alle barnefamilier byr Miniøya på et spennende program i juni, mens i juli kan du oppleve den populære Slottsfjellfestivalen i Tønsberg. 

«Utopia», sommerens byfestival i Stavanger, går av stabelen i slutten av august. Og i juli kan du oppleve den populære Slottsfjellfestivalen i Tønsberg.

I september arrangeres OBOS//Festningen, som er Midt-Norges største festival.

Se alle festivalene!

Uansett hva du planlegger, kan du spare en god slant på å bruke medlemsfordelene dine. Det er gode rabatter som kommer godt med i feriebudsjettet.