En ung gutt tar imot en gave og åpner. Han har på seg dress.

Gi et medlemskap i konfirmasjonsgave

Gi bort en relevant og nyttig konfirmasjonsgave til en du er glad i. Gjør veien inn på boligmarkedet lettere.

Mange konfirmanter ønsker seg penger, men det blir stadig mer populært å gi et medlemskap. Det er en fin mulighet til å gi konfirmanten en plass foran i boligkøen når et boligkjøp blir aktuelt. I tillegg får vedkommende gode medlemsfordeler. Her er noen av fordelene konfirmanten vil få nytte av i framtiden. 

Forkjøpsrett på 90 000 boliger

Som OBOS-medlem stiller du først i køen på 90 000 boliger rundt i landet. Forkjøpsretten er vår største og viktigste medlemsfordel, og kan brukes på nye boliger fra OBOS, Block Watne og Solon Eiendom, samt på brukte boliger i OBOS-borettslag. Ved å gi et gavemeldemskap i konfirmasjonsgave gir du konfirmanten en enklere vei inn på boligmarkedet.

Gode renter på BSU

Å spare opp egenkapital til bolig i BSU er noe av det mest lønnsomme unge kan gjøre. Alle medlemmer mellom 18 og 33 år som har skattbar inntekt kan spare penger med BSU-konto i OBOS-banken med 5,75 % i rente. Skattefradrag er også en gode man får ved å spare i BSU. 

Hjelp til å oppfylle boligdrømmen

For mange unge er det utfordrende å spare opp nok egenkapital til å kjøpe sin første bolig. Da kan OBOS Deleie eller OBOS Bostart være en god løsning. OBOS-banken er spesialister på finansiering av boliger med slike kjøpsløsninger, og hjelper mange unge medlemmer inn på boligmarkedet.

Priseksempel: Rente fra 5,24 %. Låner du 2 millioner over 25 år, koster det 1,70 millioner kroner. Totalt 3,70 millioner kroner. Effektiv rente 5,41 %.

Spar penger med medlemsfordel

Vi har mange ulike fordeler som alt fra opplevelser og arrangementer, til bank, leiebil, reise, interiør og gaveartikler. Det skal lønne seg å være OBOS-medlem. 

Se alle medlemsfordelene

Meld deg inn i dag

Bli medlem eller gi bort et medlemskap før nyttår, så spanderer vi årskontingenten på 200 kroner. Det betyr at du kun betaler 300 kroner ved innmelding, som er en lovpålagt andelsandel.Deretter betaler du 200 kroner hvert år.