Tre ungdommer ligger i senga og smiler og tuller

En julegave for framtiden

Hvordan finne den perfekte julegaven? Et medlemskap i OBOS kan utgjøre en stor forskjell for en du er glad i.

Det er ikke alltid lett å finne julegaver til barn, kjæreste, eller til mamma og pappa, som allerede har alt. Det å finne den perfekte julegaven for å gi bort krever både tid og innsats. Derfor vil vi tipse om det vi mener er den beste julegaven.

Et OBOS-medlemskap er en gave for framtiden. For den heldige personen kan veien inn på boligmarkedet bli mye enklere. Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. 

Derfor bør du velge et medlemsskap i julegave

Den største fordelen med å bli OBOS-medlem er at du har *forkjøpsrett på over 90 000 boliger. Ved å gi et medlemskap i julegave kan du gi en du er glad i ansiennitet. Dette er en kjempefordel når de skal på boligjakt.

*Forkjøpsretten kan brukes på nye boliger fra OBOS og OBOS Block Watne, og brukte boliger i OBOS-borettslag.

Gode rabattordninger som medlem

Det skal lønne seg å være medlem. I tillegg til forkjøpsrett byr medlemskapet på faste rabattavtaler på alt fra interiør, maling, byggevarer og kjøkkenutstyr, til festivaler, konserter og fotballkamper.

Det gir også rabatt på reiser, hotell, leiebil og forsikringer, og gode vilkår på banktjenester i OBOS-banken.

Det er enkelt å bruke seg av fordelene, og rabatten trekkes fra i kassa eller på nett.

Se alle medlemsfordelene!

Illustrasjon av medlemskort på mobilen

Meld deg inn i dag

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.