OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

OBOS digitaliserer medlemsbeviset

Fra 2020 finner du medlemsbeviset ditt i OBOS-appen.

Hvert tredje år har alle OBOS-medlemmer fått et nytt medlemsbevis tilsendt i posten. Det skjer ikke i 2020. Som mange andre medlemsorganisasjoner går OBOS nå over til digitale medlemsbevis.

– Hvert år har vi sendt ut mange tusen medlemsbevis i plast. Det er lite miljøvennlig. Vi ønsker derfor at medlemmer skal laste ned OBOS-appen og bruke det som medlemsbevis fremover, sier leder for medlemsenheten i OBOS, Clarisse Ovrum.

Last ned OBOS-appen

Så langt har over 125.000 medlemmer lastet ned appen.

– I tillegg til medlemsbeviset, finner du også alle medlemsfordelene dine samlet i OBOS-appen. Det er enkelt å få oversikt og å holde seg oppdatert, og du trenger ikke lenger å ha med deg det fysiske medlemsbeviset for å bruke fordelene, sier Ovrum.

Slik får du digitalt medlemsbevis

  1. Last ned OBOS-appen i Google Play eller App Store
  2. Logg inn ved å bruke BankID på mobil eller en kombinasjon av fødselsdato og telefonnummer
  3. Medlemsbeviset er lett tilgjengelig!

Last ned OBOS-appen

Ønsker du fysisk medlemsbevis?

Dersom du ikke har smarttelefon eller fortsatt ønsker et fysisk medlemsbevis, kan du bestille et miljøvennlig kort i et begrenset opplag. Barn under 13 år vil fortsatt få medlemsbeviset tilsendt i posten.

Bestill fysisk medlemsbevis.

Spørsmål og svar