Miljøarrangement tilbake på Lambertseter

I år blåser Lambertseter IL – Friidrett liv i Clean Air Games og byr opp til friidrettsfest på Lambertseter Stadion onsdag 30. mai. Med på laget har de OBOS gir tilbake.

Foto: Lambertseter IL
Foto: Lambertseter IL

Clean air games ble arrangert som et kombinert miljøseminar og internasjonalt friidrettsstevne i perioden 1988-1994. Dette var et av de første idrettsarrangementene i Norge med en definert miljøprofil. Internasjonale stjerner fra både miljø og idretten deltok på både miljøseminaret og på friidrettsstevnet. Den 29.-30. mai 2018 starter arrangementet på ny opp igjen.

– Den grønne profilen er beholdt og i årets arrangement blir temaet «Bærekraftig satsing – krever mot!», sier Vegard Rooth som nå har invitert til miljøseminar for næringslivet før stevnet.

Stafett blir viktig i det nye Clean Air Games og det kommer sterke lag fra blant annet Polen, Tsjekkia, Island og Sverige.

– Stafetten blir en mulighet for å kvalifisere seg for EM i Berlin. Dette skaper en sjelden og viktig mulighet for norske lag som ønsker å kvalifisere seg for internasjonale konkurranser, sier Rooth.

Se andre prosjekter som har fått støtte fra OBOS gir tilbake

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake