OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Den snille naboen

Må du holde deg inne, men trenger noe på butikken? Trenger du hjelp til å lufte hunden? Spør naboene om hjelp gjennom appen Nabohjelp. Lett, hyggelig og ikke minst miljøvennlig!

Nabohjelp er appen som bringer de gode naboene sammen. Ja, appen er allerede til glede for mange – over 154.000 for å være litt mer nøyaktig – og snart forhåpentligvis også for deg.

Det er enkelt, bærekraftig og ålreit for lommeboka. Og toppen av det hele – du blir litt bedre kjent med de gode naboene dine. Bare prøv selv! Appen er gratis og åpen for alle.

Last ned Nabohjelp


Rekker du ikke lufte hunden? Spør naboen!

Nabohjelp gjør det enkelt å spørre naboen. Du kan be om og tilby hjelp i nabolaget, selge eller gi bort ting du ikke trenger. Her kan du finne oversikt over arrangementer i nærområdet ditt, og hvor dine nærmeste hjertestartere er plassert. Og du kan plutselig oppdage nye steder i nabolaget du ikke ante fantes. Alt i en og samme app – ålreit, ikke sant?

Nabohjelp er perfekt for deg som trenger hjelp, men også for deg som har lyst til å bidra, men sjelden opplever at folk spør. Nabohjelp bringer gode naboer sammen, og bidrar til et bedre nabolag og grønnere samfunn.

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her: