Gjenbruk og nabovennlighet på sitt beste!

Å flytte kan være stressende og skape mye hodebry, spesielt hvis du går tom for flytteesker rett før flyttedagen. De fleste har ikke plass til å lagre tomme flytteesker til de trenger det, eller har lyst til å kjøpe nye hver gang. Hva om det det fantes en app der naboer kan byttelåne flytteesker når de trenger det? Vel, det gjør det!

Publisert: 19.04.2021

I 2020 spurte flere enn 270 personer naboen sin om de hadde noen flytteesker til overs i Nabohjelp. En av disse var Maria Andreassen.

– Jeg ble kjent med Nabohjelp gjennom OBOS og har brukt appen til å løse akutte behov som oppstod i flytteprosessen og når jeg har vært uheldig å miste noe. Ellers prøver jeg også å hjelpe andre så mye som jeg kan, forteller Maria.

Da Maria spurte om noen hadde ekstra flytteesker i Nabohjelp fikk hun raskt svar, både fra noen som hadde det til overs, men også fra naboer som kom med tips om hvor hun kunne få tak i esker.

Et skjermdump av samtale mellom Maria Andreassen og en nabo om flytteesker.

– Det var veldig koselig å kunne få hjelp av noen uten at de krevde noe tilbake. Man kan fort føle på at man skal betale for alle tjenester og ytelser, vi har mistet litt den «låne en kopp sukker av naboen»-mentaliteten som fantes før. Med Nabohjelp er det lettere å be om hjelp og de som faktisk ønsker å hjelpe strekker ut en hånd.

Etter at Maria hadde flyttet og pakket ut av flytteeskene, fikk hun opp varsel i appen om at en ny nabo skulle flytte og trengte flytteesker. Maria tok raskt kontakt, og ga flytteeskene hun hadde fått av naboen videre til neste nabo.

Bilde av Nabohjelp-bruker Maria Andreassen på dagtid.

– Gjenbruk og nabovennlighet på sitt beste, jubler Maria

Skal du flytte og mangler noen flytteesker? Spør i Nabohjelp, da vel!

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her:

   

Illustrasjon av en mobiltelefon

Lurer du på noe?

Send oss en e-post i dag, så svarer vi deg så raskt vi kan.