OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Kom i gang med Nabohjelp

Nabohjelp er en tjeneste hvor all aktivitet som foregår tar utgangspunkt i din adresse og ditt nabolag. Innenfor en 10 km radius bestemmer du selv hvor stort nabolaget ditt skal være, hvor mange som kan se postene dine og hva du skal få varslinger på.

Slik kommer du i gang

 1. Last ned Nabohjelp fra App store eller Google play
 2. Opprett bruker ved å taste inn ditt telefonnummer og sikkerhetskode sendt på SMS, eller ved å bruke BankID
 3. Still inn ønsket nabolagsstørrelse på din «profil». Du kan justere nabolaget ditt til å gjelde kun ditt borettslag (hvis du bor i et) og opp til 10 kilometer radius. Har du mange aktive nabohjelpere i nabolaget, kan det være greit å justere radiusen ned. Eller i motsatt tilfelle, justere litt opp.
 4. Vi anbefaler deg å ha på pushvarslinger, for da kan du følge med på hva som skjer i nabolaget ditt og bidra når du har mulighet. Poster fra naboene dine blir lagt i kategorier, og du kan selv enkelt velge hvilke kategorier du ønsker å bli varslet om under varslingsinnstillinger på din profil
 5. Så er det bare å utforske mulighetene i Nabohjelp. 
  Hjem: Her får du oversikt over alle poster i ditt nabolag, arrangementer og anbefalte steder
  Statistikk: Viser morsom statistikk som hvor mange nabohjelpere som er i ditt nabolag og hvilke saker som er løst
  Legg ut: Trykk her for å legge ut en nabopost
  Samtaler: Alle samtaler du har med andre  nabohjelpere
 6. Husk, er det noe du ikke ønsker å se av Naboposter, kan du enkelt skjule og rapportere poster, samt skjule personer du ikke lenger ønsker å se poster fra. Du kan også velge hvilke typer poster du vil ha i feeden. Er du f.eks. ikke interessert i ting som selges, kan du bare velge det bort.