Nabo reddet visning fra mørket

Hva gjør du når leiligheten din er ryddet, vasket og gjort klar til en privatvisning, men så går lyspæren på badet? Og selvfølgelig er det søndag og ingen åpne butikker i nærheten! Jelena visste akkurat hva hun måtte gjøre. Redningen ble en post i Nabohjelp!

Publisert 11.03.2021 

Lyset gikk på verst tenkelig tidspunkt

Jelena Kalinka bosatt på Hamar, har vært en aktiv bruker av Nabohjelp siden 2019 og hun har både gitt og fått hjelp via appen flere ganger. Da vi spurte nabohjelpere om å sende inn sin beste Nabohjelphistorie var hun ikke i tvil om hvilken historie hun skulle sende inn.

– Det var en gang – privat visning i min leilighet på en søndag. Jeg stresset masse, men var godt forberedt. Leiligheten var perfekt! Men i det siste øyeblikk gikk pæren på baderommet – Ingen åpen butikk i nærheten. Jeg annonserte det på Nabohjelp og rakk å få og bytte den "uheldige" pæren. Takket være en god nabo!

Fikk lyspærehjelp fra naboen

Jelena fikk tre raske svar på posten sin, og tok kontakt med den første som svarte. Kort tid senere var problemet løst, og det var igjen lys på baderommet!

 – Visning er ganske stressende for selgeren i seg selv, derfor var det viktig for meg å ha leiligheten min i orden. Det var ikke bare fysisk, men også på en måte psykologisk hjelp fra "min" nabohjelper. Det var kjempeviktig for meg å få denne hjelpen der og da, forteller Jelena

Husk at Nabohjelp alltid er tilgjengelig i lomma hvis du trenger hjelp med små eller store ting i hverdagen!

Ikke lastet ned appen ennå? Last ned Nabohjelp her:

   

Illustrasjon av en mobiltelefon

Lurer du på noe?

Send oss en e-post i dag, så svarer vi deg så raskt vi kan.