Opprett egne arrangementer og skjulte perler

Nå kan du opprette egne arrangementer og dele de fineste perlene dine.

I 2019 lanserte vi arrangementer og skjulte perler i Nabohjelp. Dette har i stor grad blitt administrert av oss i Nabohjelp-teamet. Vi har siden lanseringen fått menge henvendelser fra folk som ønsker å kunne dele sine arrangementer og oppdatere skjulte perler. Nå er det mulig!

Egne arrangementer
Ønsker du å invitere folk i nabolaget? Grillfest, bordtennisturnering, quiz eller bare en gåtur?
Legg ut ditt arrangement så vil folk som er i nabolaget kanskje stikke innom.

Du kan velge om arrangementet skal være synlig for alle i Nabohjelp, eller bare de som bor i området der du bor.
Du kan opprette arrangementer på vegne av din forening, skole eller musikkorps sånn at loppemarkeder, bazarerbasarer (arrangeres det fortsatt?) og lignende også finner sin plass i Nabohjelp.

Vi gleder oss til å se (og kanskje stikke innom) nabohjelpernes bakgårdssalg, quizer, fellestreninger eller hva enn dere måtte finne på, i tiden fremover!

Skjulte perler
For øyeblikket er det 468 skjulte perler i Nabohjelp. Det er badeplasser, akebakker og gatekunst. Det er treningsplasser, historiske steder og andre skjulte perler. Nå ønsker vi enda flere.

Vi elsker tanken på den komplette guiden til gatekunstverk. Enten det er de store og kjente, eller de små og gjemte.

Ønsker du å fortelle mer om favorittstedet ditt, eller har du et fint bilde du vil dele av et sted som allerede finnes? Nå kan du oppdatere teksten og legge til dine egne bilder.

Crowdsourcing på engelsk. Nabohjelp på norsk.

Vi har også lagt til sesongvariasjoner så akebakkene forsvinner fra Nabohjelp samtidig som snøen forsvinner fra bakken. Badeplassene blir nok liggende året rundt.

Legg ut ved å trykke på +
Vi håper du deler dine arrangementer, og spennende steder, eller bare sjekker ut hva som skjer i ditt nabolag fremover.

Ønsker du å dele en liten lokalguide til dine perler så send oss en epost så kan vi se om du kan få delt dine tips i Nabonytt. nabohjelp@obos.no