Nyhetsbrev: Er du klar for tidenes første Nabohjelplabyrint?

Vi har mistet 17 digitale påskeegg rundt omkring i mistet og funnet-kartet i Nabohjelp – finn eggene, løs oppgavene og være med i trekningen av påskegaver fylt med påskegodt.

Hvert egg har en tilhørende premie, men for hvert egg du svarer riktig på får du også et lodd til den store påskegaven fylt med diverse spiselige og ikke-spiselige godsaker. Og hvem vet, kanskje det ligger noen ekstrapremier på noen av oppgavene.

Hvert egg inneholder en oppgave ❓ og et hint ⏩ til hvor neste egg ligger. De første eggene befinner seg i Oslo, og skal være ganske enkle å finne. Etter hvert skal du ut på en koronafri reise rundt jordkloden. Her er det lov å bruke hjelpemidler for å finne frem 😉

Oppgavene kan helt fint løses fra der du er, så du trenger ikke å bevege deg ut av huset, nabolaget, hytta, eller hvor enn du skulle befinne deg. De flest oppgavene er enkle og muligens litt teite – det er viktigere for oss at du drar på smilebåndet enn at du klør deg i hodet i flere timer. Men kanskje viser noen av oppgavene seg å være mer utfordrende enn forventet!

Du svarer på oppgavene ved å sende oss en melding i chatten under oppgaven. Det er bare vi i Nabohjelp som ser svaret ditt. Når du tror du vet hvor neste egg ligger, beveger du deg dit i kartet. Når du er fremme, trykker du på «Søk i dette området» for å se om egget dukker opp (du må zoome inn en del på kartet for å se eggene).

🥚 Det første egget finner du på Slottsplassen i Oslo i mistet og funnet-kartet (som du finner frem til via Hjem-skjermen i appen). Din reise starter der.

All aboard, ship o’hoi, bon voyage, og lykke til på reisen 🌍

OBS! Oppgavene kan løses når du vil, frem til tirsdag 6. april kl. 10. Det går helt fint å hoppe over noen av oppgavene om du ønsker det. Merk at du ikke vil få bekreftet om svaret ditt er riktig eller galt. Vinnerne blir kontaktet etter påske.

For å kunne se eggene i kartet må du oppdatere Nabohjelp-appen til siste versjon. Du må også aktivere stedtjenester i appen.

Hilsen Team Nabohjelp
Psst! Ta gjerne kontakt med oss hvis du har forslag til små eller store forbedringer i appen!