FAQ Nabohjelplabyrinten

Nytt år, ny Nabohjelplabyrint !!! Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer digital påskelabyrint.

Vi understreker at labyrinten er digital – og at det ikke finnes noen fysiske egg. Dessverre. Fordelen er at du kan delta uansett hvor du befinner deg!

Det første påskeegget finner du på lokasjonen til Stortinget i Oslo. Lykke til på reisen.

Årets påskelabyrint består av 15 oppgaver, som vil ta deg med på en reise over alle kontinentene på verdenskartet. På hvert egg du finner er det en oppgave som skal løses og et hint til hvor neste oppgave ligger. Vi har ikke gjort det lett, men vi tror det skal være mulig å komme seg rundt labyrinten i år også. Du trenger ikke ta alle oppgavene på en gang, men eggene forsvinner den 19. april.

For hver oppgave du besvarer er du med i trekningen av et helt ålright påskeegg som vi sender til deg etter påske. Teit med påskeegg etter påske, vi ser det, men vår påstand er at påskeegg er digg året rundt.

Det første påskeegget finner du på lokasjonen til Stortinget i Oslo. Lykke til på reisen.

Under finner du noen tips til reisen!

  1. Påskeeggene finner du bak Nabohjelplabyrint og Mistet og funnet-knappen på forsiden av Nabohjelp. Første egg ligger på Stortinget i Oslo.
  2. For å finne eggene blar du deg frem til riktig sted i kartet og trykker på den blå knappen med «Søk i dette området» Hvis egget er innenfor kartbildet dukker det opp. Hvis du er zoomet for langt ut i kartet dukker ikke egget opp.
  3. Du markerer(?) egget ved å trykke på det. Egget endrer farge. Du åpner egget ved å trykke på forhåndsvisningen som dukker opp under.
  4. Hvert egg har to oppgaver.
    Spørsmålstegnet marker oppgaven som skal løses på egget. Besvarelsen leveres i chatten nederst.
    Pilen markerer hintet til hvor neste egg ligger. Når du har løst hintet blar du deg frem til lokasjonen i kartet. Det kan være et hint å zoome litt ut og inn for rask transport over lange avstander.
  5. Vi anbefaler bruk av google søk og google maps.
  6. I 2021 fikk vi inn over 13000 svar. Vi har dessverre ikke mulighet til å gjennomgå eller å besvare disse underveis i påsken. Hvis du ikke kommer videre, eller må ha hjelp til noe så kan du sende oss en melding på Instagram.