Mistet og funnet

Har du noen gang mistet noe og ikke visst hvor du skulle begynne å lete? Eller funnet noe som noen har mistet, men ikke visst hvordan du skulle komme i kontakt med riktig person? Nå lanserer vi mistet og funnet i Nabohjelp!

Ofte anser vi ting vi mister som tapt, men med en liten post i Nabohjelp-appen kan du kanskje finne det igjen. Det er mange som bruker Nabohjelp til å melde om bortkomne kjæledyr eller ukjente nøkkelknipper. Derfor lanseres nå et eget område i Nabohjelp som vil gjøre det enda enklere å gjenforene eier med det som er mistet.

Skjermdump av Nabohjelpappen med ny funksjon mistet og funnet.

Under «mistet og funnet» kan du melde ting savnet også utenfor ditt eget nabolag, slik at nabohjelpere som bor der du har mistet noe kan holde øynene åpne. Når du melder noe savnet eller funnet er det kun fornavnet ditt som vises, det er derfor helt trygt å be om hjelp til å finne for eksempel husnøklene dine.

Vi håper denne funksjonen gjør det enda lettere å være en god nabo, og at hansker og luer hengende på gjerder og i trær finner sin rettmessige eier. Det er jo tross alt bedre å finne igjen det man har mistet, enn å kjøpe nytt!