Nå lanserer vi Nabonytt!

Nabonytt er Nabohjelps egen «lokalavis» 🥳

Vi vet at mange nabohjelpere synes det kan være litt vanskelig både å be om hjelp og å tilby hjelp. Samtidig vet vi at de fleste av dere har lyst til å hjelpe mer i nabolaget. 

Derfor lanserer vi Nabonytt – et redaksjonelt hjørne av Nabohjelp. Nabonytt gir deg historier, nyheter, tips og triks som kan være nyttig for deg som vil være med å skape et enda bedre nabolag der du bor.

Visste du for eksempel at forskning viser at det å hjelpe andre utløser endorfiner i kroppen som gir deg en skikkelig hverdags-boost? 💪 Eller at det å være på hils med naboen faktisk kan være en viktig faktor for levealderen din? 🧓 Slike ting får du vite mer om i Nabonytt!

I tillegg deler vi historiene til mange av nabohjelperne vi møter på vår vei, inspirasjon for deg som kanskje har lyst til å bli en aktiv nabohjelper selv. Og ikke minst gir vi deg tips og råd om bærekraft og gjenbruk i nabolaget, helt i Nabohjelps ånd ♻.

Inntil vi høres igjen, ønsker vi alle nabohjelpere en smittefri 😷 og fortreffelig førjulstid. Lykke til der ute! 👊 
 
✍ Redaksjonell hilsen fra oss i Nabohjelp 💚

I den nye versjonen av Nabohjelp har vi flyttet konkurranseknappen inn på forsiden. Full oversikt over alle konkurranser finner du under denne knappen som nå ligger på forsiden.