Julepynt på blå bakgrunn

Nabojulehjelp ❄☃🎄

Julestria kan ta knekken på alle og enhver; den evige jakten på gaver og julemat har en tendens til å overskygge gleden ved adventstiden. Under har vi samlet sammen noen Nabohjelp-tips som kan gjøre både din og naboens jul enda litt bedre.

  1. Den alltid litt for lille pinnekjøttgryta. Får du flere gjester enn grytesortimentet på kjøkkenet takler, kan du jo spørre om naboen har en større! Totalt er det lagt ut 56 spørsmål om pinnekjøttgryter i Nabohjelp. Disse spørsmålene har generert 159 svar. 
  2. Finner du ikke igjen pepperkakeformene du trodde lå nederst i flyttekassa merket «Div jul»? Spør i Nabohjelp, da vel!¢ Foreløpig er det lagt ut 8 poster om pepperkakeformer, med 12 mottatte svar.
  3. Ble juletreet litt for høyt? Alle har en lei tendens til å overvurdere høyden under taket, eller hvor stor plass det egentlig er i hjørnet på stua. Spør naboen om å låne en sag, så løser problemet seg nok. 😊 Totalt er det lagt ut hele 2719 poster som inneholder ordet «sag»; disse har fått 2760 svar.
  4. Finner dere ikke mandelen i grøten kan dere lete i «Mistet og funnet.» 😉
  5. Noen som vil uppe nissegamet sitt? Gjør som «Snekker Andersen», da vel. Her er det bare fantasien som setter grenser. Kan du hjelpe noen i jula, eller trenger du selv hjelp? 🎅🤶


Stikk innom Naboposter og se om du kan bidra. Lykke til og god jul!