Illustrasjon av nabohjelper som lufter hunder

Nyhetsbrev: Endelig sommer

Gjennom våren har det vært full fart i Nabohjelp, og vi blir varme om hjertet når vi tenker på alle dere som hjelper hverandre med stort og smått. Takk for at akkurat du er du, og for at du er med på å gjøre nabolaget ditt til et bedre sted!

Nå ser vi frem mot en sommer med varme og solfylte dager. Det er på tide å fylle opp D-vitaminlagret, finne frem solhatten, senke skuldrene og nyte sommeren på den måten du liker best. Kanskje Nabohjelp kan være med på å gjøre sommeren din ekstra bra. Under har vi samlet noen tips til hva du kan bruke Nabohjelp til i sommer:

🌲 Låne turutstyr til norgesferien eller teltturen i marka
🌞 Oppdage nye badeplasser under skjulte perler
⚒️ Låne verktøy til oppussing eller sommerens snekkerprosjekt
🌱 Spørre om naboen kan passe plantene dine mens du er på ferie
🅿️ Låne bort parkeringsplassen din når du er på ferie
🐕 Spørre om en to- eller firbeint nabo vil være med på en tur i nabolaget

De som alltid stiller opp

I den siste utgaven av OBOS-bladet ble hovedsaken dedikert til hverdagsheltene i nabolaget. Men hva er det egentlig som driver oss mennesker til å hjelpe hverandre med stort og smått? Hva har det å si for nabolaget at det er krydret med hverdagshelter som utfører små handlinger med uendelig stor effekt? Les hele saken om frivillighet, hverdagslykke.

Foto av Vivi Hatlem, hverdagshelt i OBOS

Kjenner du noen som fortsatt ikke har lastet ned Nabohjelp? Del gjerne det glade budskapet om det fine fellesskapet i appen vår og inviter flere naboer via profilsiden din i Nabohjelp.

Er du OBOS-medlem? Husk medlemsfordelene dine i sommer 😎

Som OBOS-medlem får du rabatter på en mengde produkter og tjenester. I denne artikkelen har OBOS samlet en rekke tips til hva du kan gjøre i sommer – samtidig som lommeboka drar nytte av OBOS-medlemskapet.

Er du ikke OBOS-medlem, men ønsker å bli det? Klikk på knappen i toppen av nyhetsbrevet.

Sommerlig hilsen fra,
Team Nabohjelp 🌻
PS. Husk solkrem!