Nyhetsbrev: Fortell oss din beste Nabohjelphistorie!

Har du noen gang fått hjelp av naboen gjennom Nabohjelp? Eller kanskje hjulpet en nabo og fått en ny venn i samme slengen?

Nå vil vi veldig gjerne høre din beste Nabohjelphistorie! Det kan være alt fra at naboen lånte deg sin gardintrapp, til at du hjalp noen med startkabler til bilen eller at du ble tipset om fine turområder i nærområdet ditt. Ingen Nabohjelphistorie er for liten eller for stor.

Blant historiene som blir sendt inn før mandag 1. mars trekker vi fem heldige vinnere av et Ravensburger puslespill på 1000 brikker.

Har du alt du trenger til vinterferien?

Skal du på fjellet i ferien, men mangler ski, staver eller pulk? Eller skulle du gjerne glidd over en av landets mange islagte vann, men mangler skøyter? Spør naboen om å få låne i Nabohjelp, da vel! Bærekraftig og bra for lommeboka – vinn-vinn!

I Nabohjelp kan du også finne skjule perler og steder som naboen har tipset om. Så da er det vel bare å snøre på seg skoene og utforske hva nærområdet ditt har å by på. Vi ønsker alle nabohjelpere en trygg og fin vintertid!

CICERO og Nabohjelp forsker på fremtidens nabolag

CICERO Senter for klimaforskning samarbeider med OBOS og Nabohjelp for å få mer kunnskap og innsikt i hvordan man kan utvikle boligområder med lavt klimaavtrykk og høy bokvalitet. Kult, ikke sant?

Delta i forskningen på dette ved å svare på en spørreundersøkelse om bærekraft, delingsaktiviteter og påvirkningen av covid-19-pandemien på delingsøkonomien! Undersøkelsen tar ca. 10–12 minutter å svare på, og alle som deltar vil få tilbud om å bli med i trekning av et gavekort til en verdi av 500 kroner. Delta i undersøkelsen her:

Vinterhilsen fra,
Team Nabohjelp ❄️
Psst! Ta gjerne kontakt igjen hvis du har forslag til små og store forbedringer i appen!