Illustrasjon av nabo som henger opp hyller med lånt drill

Nyhetsbrev: Heisann tjuetjue-en

Nytt år og nye muligheter for enda mer Nabohjelp!

Kom det nye året med kalde grader og nedbør i form av sekskantede snøkrystaller litt brått på? Kanskje du begynner å kjede deg litt på hjemmekontoret i tillegg? Fortvil ikke, i Nabohjelp kan du låne akebrett, puslespill, snøskuffe, ispigger, skisko, strikkepinner eller startkabler. Alt etter som hva du trenger! Husk også å sjekke Nabohjelp jevnlig for å se om det er noe du kan hjelpe til med. Vi lover, det føles skikkelig digg å hjelpe en nabo.

Skulle du være så uheldig å miste noe mens du er ute i snøen øker du sjansen for å gjenforenes med det du har mistet om du legger ut en post i den nye mistet og funnet-funksjonen i Nabohjelp. Under mistet og funnet kan du også sjekke om noen har mistet noe som du har funnet på din vei. Det er flere nabohjelpere som etterlyser savnede nøkler, ørepropper, hansker, ski, øredobber og briller. Kanskje du kan hjelpe de med å finne det? Det er tross alt bedre å finne igjen det man har mistet, enn å kjøpe nytt! Les mer om mistet og funnet her!

Spar penger og miljøet

Har du lyst til å fylle opp sparegrisen i 2021? Dropp dyre innkjøp av verktøy, utstyr og flytteesker, sjekk heller om du kan låne det gratis av naboen. Og har du ting og tang du ikke lenger har bruk for? Da er det helt sikkert en nabo som kan sette pris på det og gi det nytt liv. Med Nabohjelp kan du spare penger, gjøre noe positivt for nabolaget ditt, frigjøre plass i boden og være miljøvennlig på samme tid. Vi kaller det vinn, vinn, vinn 🤩

Nabohjelp x Wanda 📦

Lei av pappeskene med julepynt som tar opp plass i skap og boder elleve måneder i året? Sammen med Nabohjelp gir Wanda deg 3 måneder gratis lagring av 3 pappesker inkludert henting! Deretter koster lagring per eske 10 kr/mnd. Ønsker du julepynten lagret frem til neste jul, inkludert retur (kr 60,-), blir totalprisen bare 300 kr.

Har du plass til julepynten, men har behov for å lagre noe annet? Alle nabohjelpere får de 2 første eskene lagret kostnadsfritt i 6 måneder hos Wanda. Den eneste kostnaden er kr 60,- når eskene bestilles i retur. Perfekt hvis du ønsker å rydde bort sommertøyet fra garderobeskapet. Tilbudet finner du i Nabohjelp 😎

Hilsen fra,
Team Nabohjelp 💚
Psst! Ta gjerne kontakt igjen hvis du har forslag til små og store forbedringer i appen!