Nyhetsbrev: Sommerhilsen fra Nabohjelp

Nå er sommeren her og det er på tide å tørke støvet av sommerhatten, smøre kroppen med solfaktor 50 og kose seg litt ekstra 🍦🕶️

Heisann nabohjelper ☀️

Gjennom de siste månedene har det vært full fart i Nabohjelp, og det er stas å se at så mange av dere hjelper hverandre med stort og smått i hverdagen. Vi ser tilbake på det siste halvåret med stolthet og glede, og ser fremover til enda mere Nabohjelp både i sommer og resten av 2020.

Under har vi samlet noen tips til hva du kan bruke Nabohjelp til i sommer:

🌲 Låne turutstyr til Norgesferien eller teltturen i marka
🌞 Oppdage nye badeplasser under steder i appen
🌱 Spørre om naboen kan passe plantene dine mens du er på ferie
⚒️ Låne verktøy til oppussing eller snekkerprosjekt med barna
📦 Finne noen som kan hjelpe deg med å bære et flyttelass
🅿️ Låne bort parkeringsplassen din når du er på ferie
🐕 Spørre om en to- eller firbeint nabo vil være med på en tur i nabolaget

Venner via Nabohjelp 😃

I fjor sommer ga Pia Ve Dahlen bort noen tomatplanter til Eva Kittelsen via Nabohjelp. Det ble starten på et nytt vennskap. Les hele historien til Pia og Eva her.

Har du også noen tomatplanter eller noe annet til over? Gi bort til noen i Nabohjelp, da vel! Kanskje du også treffer noen nye og spennende mennesker du aldri ellers ville ha møtt.

150 000 nabohjelpere 🎉

Jippi! Nå er vi blitt over 150 000 nabohjelpere! Hadde Nabohjelp vært en by hadde den vært den 4. største i Norge! Ganske mange nabohjelpere med andre ord.

Siden Nabohjelps oppstart i 2017 har nærmere 37 700 naboer fått hjelp via appen. Det har resultert i blant annet 6 670 oppussingsprosjekter med lånt verktøy, 892 selskaper med lånte stoler og 569 innkjøp gjort på vegne av en nabo. Det er delingsøkonomi, bærekraft og godt naboskap i skjønn harmoni ♻️💚

Sommerlig hilsen fra,
Team Nabohjelp 🌻