Nyhetsbrev: Vårhilsen fra Nabohjelp

Her kommer våren og det nyeste fra Nabohjelp!

Våren er her 🌸

I morgen snur vi kalenderen over til mai. Trærne har begynt å spire, blomstene har begynt å blomstre, dagene er lengre og naboene har begynt å spørre hverandre om jordfresere, sykkelpumper, hengekøyer, trillebårer og alt annet som hører våren til 😊

Villigheten til å hjelpe nabolaget med små og store ting i hverdagen er fortsatt stor. Ark blir printet, nøkler blir funnet, barnevognhjul blir pumpet, kattebur blir lånt bort, handlehjelp blir tilbudt og puslespill blir byttet. Listen over hva dere bruker Nabohjelp til er uendelig.

Vi håper dere får bruk for Nabohjelp i tiden fremover enten det er for å spørre om hjelp, tilby hjelp eller for å finne frem til digitale arrangementer og steder dere aldri har opplevd før 💡

Ny filtreringsfunksjon 📱

Vi jobber hele tiden for å gjøre Nabohjelp enda bedre for dere som bruker appen. I den siste oppdateringen lanserte vi en filtreringsfunksjon i feeden slik at du kan velge hvilke kategorier du ønsker å se, og velge bort de som ikke føles relevant for deg. Det samme kan du gjøre med de ulike posttypene. Er du f.eks. ikke interessert i ting som selges, kan du bare velge det bort.

Husk å oppdater til den siste versjonen av Nabohjelp 🔄
Det kan gjøres her (kun på mobil).

Nye konkurranser i Nabohjelp 🏆

I konkurranseoversikten i Nabohjelp har du nå mulighet til å vinne abonnement til både Bysykkel og Viaplay. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på pokalen øverst i høyre hjørne av appen og melde deg på de konkurransene du ønsker.

Følg med i Nabohjelp i tiden fremover - vi har planlagt noen ganske ålreite konkurranser 😎

Månedens nabohjelper 🤩

Har du fått hjelp av en nabo via Nabohjelp i april? Vi har lyst til å gjøre litt ekstra stas på de mange hverdagsheltene som bruker Nabohjelp og vil derfor kåre månedens nabohjelper!

Hjelp oss med å kåre månedens nabohjelper for april! Send oss ditt forslag som svar på denne mailen 📧

Vårhilsen fra,
Team Nabohjelp 💚