Bilde av Olav, Ingrid og mamma ved muffins-standen deres

Olav (4,5) solgte muffins til nabolaget for å bekjempe plast i havet

Som følge av den pågående koronasituasjonen kunne ikke bøssebærere gå fra dør til dør for å samle inn penger til årets TV-aksjon til WWF. Olav (4,5 år) og lillesøster Ingrid (1,5 år) ville allikevel være med på å samle inn penger for å bekjempe plast i havet, derfor fant de en alternativ måte å gjøre det på!

Mamma Line forteller at det var Olav som kom på idéen om å selge hjemmelagde muffins til nabolaget.

- Som sagt, så gjort. Vi bakte og pyntet muffins, og Olav tegnet dyr og plast i havet så naboen skulle se at pengene gikk til WWFs kamp mot plast.

Nabohjelp

For å få enda mer oppmerksomhet rundt Olav og Ingrids muffinsstand la Line ut en post i Nabohjelp.

- Vi la ut en melding i Nabohjelp-appen samme dag som vi skulle ha stand, og responsen fra nabolaget var overraskende stor! Det kom også flere som hadde tatt turen ens ærend fra andre siden av Holmlia, smiler Line.

Skjermdump av Olav sin muffins-post i Nabohjelp-appen

Månedens nabohjelpere

Muffinsstanden ble en stor suksess og Olav solgte muffins og saft for nesten 2000 kr på én time (mens lillesøster sov). Totalt samlet Olav og Ingrid inn 7997 kr på sin digitale bøsse til WWF.

Takket være arbeidet Olav og Ingrid la ned for WWF ble de kåret til månedens nabohjelpere i oktober, og får med det en liten oppmerksomhet fra Nabohjelp!